Ксенія Собчак перехрестила всі кордони, Ізоляція Пресвятої Богородиці

Сінгер Михайло Шуфутинський вперше реагував на блафомний пост Ксенія Собчака, в якому вона нестримно розповіла не тільки про зовнішній вигляд 67-річного художника, але й доторкнулася пам'яті його пізньої матері. На своїй сторінці Instagram рекламодавець Енрікі Іглесії в Москві, 34-річному журналісту «спільно»: «Михайл Шуфутинський для такого зовнішнього вигляду пройде моя мати до цирку!» Собчак не піддав трагедії в сім'ї Шуфутинських: відомо, що хансонняр втратив свою матір в дитинстві - жінка загинула в аварії.

41723.

Михайло Шуфутинський заявив, що він був дискурований актом Ксенії Собчак:

до Це дуже дивний коментар. Я зустрів Xenia кілька разів протягом років і пам'ятаю її як дівчина введена мені матір'ю. Я знав свого батька. Крім того, Ксенія запрошувала мене до своєї програми, і всі зустрічі з нею були дуже теплою та приємною. Я не знаю, що запитав її написати. Може бути в поганому настрої? запитав люстру. Я не повинен бути гаком на всіх: Я нічого не схильна - ні до зовнішнього вигляду, ні до слави Іглесії. Я не збочений або сердитися з нею: можливо, хто болить її в той день і вона спійманий мій фото під гарячою рукою? Я просто не думаю, що я повинен доторкнутися до моєї мами в таких питаннях, особливо з тих пір, коли я був п'яти.

р.