Коли мій настрій смоктати

Коли мій настрій смоктати, я уявляю, що моя душа чекає на мільярди років, щоб стати людиною.

Не просто шахта. Там, в небі, так багато задоволення - переважно нудно. І так наші душі, щоб якось відпочити, пекти на землі. Так багато на землі! На меленій мами і морозивом начинка, вишневий компот, насіння якого можна сплітати. На землі ви можете знайти друг і захопити його, коли він сумний. Ви можете плавати голий в море, ви можете запустити, піднімаючи коліна високий, ви можете їсти пасту і тушкути вогонь і зробити історії. Ви можете закохатися на землі. Можна тримати руки, або можна лежати один з одним і розповісти секрети.

Кожен хоче швидко дістатися до землі. І вони кажуть один одному, Ось я! Я не буде витрачати час на землю! Я буду подорожувати і будувати красиві будинки, або запрошувати нові технології, або писати історії, або навчати дітей! Я дуже хочу тут на землі!

Але в небі ви знаєте, це не так просто. Є багато бюрократії. Не можна просто потрапити на землю. Іноді ви збираєтеся стати особою і приїжджати в спеціальний офіс, щоб заповнити папір. І є страшна лінія! А душа так timidly просить, «Це все на землі?» І інші душі в хору: "Всі!"

«Я просто збираю анкету. . . ?

"Це просто анкета!"

І ви очікуєте мільярдів років. Ви приїжджаєте до Бога і посидить Бог. З довгою білою бороди, з якої народжуються хмари, він читає ваш профіль і просить хитрі питання:

до Що таке призначення візиту на землю?

- Я хочу бути музикантом, щоб люди щасливі з музикою. . й

- Право? - і виглядає так суворо, з хиткою.

- Право!

- Шукайте мене! Всі музиканти стали менеджерами. Це провал музикантів зараз! Я відправляю тебе зараз! І я відкрив візу на 98 років! Але якщо ви обдурити, ви будете повернутися рано!

Що робити, якщо ви не заповнюєте щось неправильно? І Божий помічник отримує один раз на сто років в понеділок. Ну, бо це дуже важливо там в небі. Лоти роботи.

Ми будемо чекати і дивитися знову.

Я уявляю, що моя душа чекала мільярдів років, щоб стати людиною.

А потім настрій покращується.

Автор: Ольга Демидюк

через adme.ru