"Не дайте! 10 способів змусити себе спробувати знову

Сайт публікує визначну статтю популярного американського мотиваційного письменника та серійного підприємця James Altuscher про те, що робити, коли немає сил, а розпад наповнює світ.Хочу зникнути. Переміщення деяких старих квартир в місті, де я не знаю нікого. Замовити їжу в домашніх умовах тричі на день. Дізнайтеся, які ігри ваших сусідів грають і грають з ними. Слухати музику залити з відкритого вікна автомобіля. Це солодке почуття, що ви невидимі.

Нагадуємо, що минуле не визначає майбутнє. Я думаю, "Я маю ступінь X, тому я повинен зробити Y" "Я живу з А, так що це назавжди". Або, «Я не вдалося в бізнесі або мистецтві, і намагаюся знову безглуздим. й

Все неправильно. Я говорю з Маттом Беррі, який зробив те, що я думав, що мріяв працювати: він написав скрінплей. Але все, що він хотів, був фантазії спортивного блогу. Поки він став хостом на ESPN - і розповідає про спорт фантазії.

Як я виросла. Він подав трактора і взяв на себе всі види невеликих робочих місць - і хотів бути комендантом. Він був 20 років і він один з найвідоміших в світі комедій.

В цілому, якщо ви незадоволені роботою або в відносинах з кимось, і ви знаєте, що там щось краще, що має змінити. Для стартерів...

1,1 км Додати його. Я не відчуваю себе. Я не можу отримати. Єдине, що ми повинні зробити це. Це так само, як виснаження вашого тіла, який фізично хоче зупинити вас від чогось. Починає їсти вас зсередини. Ваше тіло знищить вас, якщо ви не змінюєте. Але спочатку треба помітити його.

Більшість людей закінчують на цьому етапі в 30-х і їх тіла повільно їсти їх живими. Вони шукають медикаменти, але це не ліки можна купити в аптеці.

2. Розвантаження Ну, я помітив. Але я думаю, що нічого не зміниться. Я розірвав. Я виповнив ці роки.

Почати список всіх, які вам подобається. Що ви любите дитину? Що зараз? Спробуйте сьогодні. Отримати трохи краще в цьому. Подумайте про будувати мости між тим, що ви любите дитину і що ви любите зараз.

Брайан Коппелман думав, що він залишився в музичному бізнесі назавжди. Це те, що його сім'я використовується для того, щоб зробити. Що навчається він. Він був добре в цьому.

Але минуле не в'язниця. Він провів три роки обговорення ідей з палом Девідом Левіном, а потім написав сценарій для «Шулера» – а потім сценарій для «Океан Ельвен» і тепер серія для Showtime.

Я все одно шукаю натяки щодня. Щодня день другого дня народження.

3. У Зайдіть в книжковий магазин і подивіться на книги, які відчуєте дихання. Пам'ятайте розмови, які ви пам'ятаєте. Які стосунки у вашому житті порадують вас. Читати його. Шукайте нових людей, які ви можете поговорити. Вивчайте все. Кожен, див.

І нехай люди кажуть, «Ви зустрінете своє життя». Це океї. Вони не мій джейлерів. Я мій власний джейлер. Я даю себе з ранку.

4. У Що б я зробив, я не вдалося. Ми першими двома або трьома бізнесами не вдалося. З 20 підприємств я почав, 17 не вдалося. Ми не були опубліковані. Не вдалося зробити телевізійний серіал. І я можу перерахувати більше.

Я намагаюся бути кращим у світі, але це просто моя гідність. По-перше, я повинен стати патологічною втратою і відчувати, що вона відчуває себе як. Які вершини я повинен піднятися? Довгий.
Успіх = Повершення + любов.

5. Умань Як ми продовжуємо? травень. Не може. На початку 1990-х років я написав чотири книги. Не виходив. Я пішов і отримав роботу в HBO.

Ще один раз я почав писати книги. Але вони були нудні книжки про фінанси. Я почав писати щось більше. І тепер я пишу те, що я хочу, і мої книги продаються чудово.

Але ми побачимо. Я пишу щось інше прямо зараз. Більш драматичні. Може бути, це працює, можливо, це не так. В іншому випадку ви повинні бути недійсними для навчання.

Не кинути. Не робіть звичок. Не горять мости. Можливо, ви звернулися до дитини? Про нас

6. Жнівень Я часто познайомлюся з моїми романтичними відносинами, або моїми текстами, або моїм бізнесом. Незадоволеність своїми руками – це виклик для себе. Щодня я кладаю більше тиску на себе, ніж мені потрібно. Іноді я занадто боляче. Але я знаю, коли я кажу. Я знаю, як помітити його. Я знаю, як знайти те, що я люблю. Тексти пісень, а це означає: І я завжди повернутися до того, що я люблю.

7. Про нас У кожній області життя я мав відмінні наставники. Як знайти наставника? Якщо ви хочете поговорити з вами, дайте їм ідеї. Що я можу зробити? По-перше, а потім запитайте про оцінку.

Якщо вам потрібна віртуальна менторка (найкращіше) читати 200 книг у вашому полі інтересу. 50 книг = 1 наставник.

8. Бітлі, Рожеве Флоуд, Роликові камені, U2, Wu-Tang Clan все звучання відрізняється від смуг, які прийшли перед ними. Вони не звучать 100% різні. Вони взяли все з минулих і перших повторних і повторних минулих прийомів, а потім поступово знайшли свій унікальний голос.

Багато людей (і мене теж) зводять на шляху між імітацією і унікальністю. Не впаде в цю пастку. Ви можете знайти свій голос – написати десять ідей щодня в полі, що вас цікавить.

9. Навігація Неподалік є секретом успіху. У зв’язку з невиконанням, розумінням поразки та документування його, шляхом створення списку «що уникнути» та переліку «що працює» можна досягти успіху. Поразка якомога частіше.

Навіть думки можуть бути неправильними. Важливо відзначити їх: «повний» і «зворотний». Це практика. Це можливість спробувати знову.

Але є інший елемент, який має значення.

10. Коли я зроблю, я доходжу до друзів. Коли я не можу, вони досягають і забирають мене. Друзі не завжди знають, що краще для вас. Але вони будуть комфортні, підтримують вас, і ви будете вдячні за те, що у вас є. Не пропустіть їх. Не намагайтеся навчити їх. Дякую за те, що вони мають.

Народжений знову не повинен бути радикальним. Ви не повинні змінюватися від водія на професійний баскетболіст.

Ви можете піти від того, щоб бути кращою людиною. Від невідповідності до компетентності. Від хорошого друга до великого. Від раба до вільного чоловіка. Від людини, яка дозволяє іншим вирішити, коли вони щасливі, хто вибирає, щоб бути щасливими.

через Ideanomics.ru/? р=5028

Категории

Смотрите также

Новое и интересное