Марк Закерберг приголомшливий лист до новонародженої дочки

Засновник Facebook Марк Заккерберг приймає вітання на чудовому заході: другий день він мав дочку, яку він і дружину Пришпілля Хан названий Максом. У Facebook Марк розмістився відкритий лист до своєї дочки, що він зробить його кращим, щоб зробити світ краще місце. З 99% акцій Facebook та пожертвувати гроші на благодійність.

р.

Веб-сайт Він опублікував найбільш важливі проходи з листа. Повний текст можна прочитати на сторінці Zuckerberg в соціальній мережі.

С ***

- Шановний Макс!

Моя мама і я не маю достатньо слів, щоб описати надію, яку ви народилися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Як і всі батьки, ми хочемо, щоб вирости в кращому світі. Про те, як страшні речі, але світ дійсно змінюється. Поліпшується здоров'я людей. Поверти розщеплення. Знання зростає. Люди разом. Технологічний процес допомагає полегшити життя і краще.

Але ми не робимо достатньо прямо зараз, щоб вирішити проблеми, які ви зіткнетеся в майбутньому. Це:

• Хвороби. Сьогодні люди загиближують більшість з захворювань серця, раку, інсульту, нейродегенеративних і інфекційних захворювань. І ми можемо зробити більш швидкий прогрес у їх лікуванні.
  • нерівність і поділ. Чи можна усунути бідність і голод? Чи може ми надаємо кожну людину на землі медичною допомогою? Чи може ми зробити людей добре і розуміння? Чи можна нам досягти миру між різними народами? Так, наше покоління може досягти всього цього, вам просто потрібно буде захопити і докласти зусиль.
  • Стандартне навчання. Наше покоління виросло в класах, де кожен навчався однаково. Я хочу, щоб ваше покоління було засновано на тому, що ви хочете бути. Студенти зможуть отримати індивідуальну освіту, навіть якщо немає хорошої школи поруч – онлайн. Ми вже почали розвивати таку навчальну систему, а початкові результати є перспективними.
  • Діти, які ростуть в жахливих умовах. Технології не розв’язують наші проблеми; краще світ починає будувати здорове суспільство. Це означає, що кожна дитина на землі, незалежно від кольору або багатства, повинна вчитися і виростити щасливу. Ваша мама - це лікар і вчитель, і це найголовніше для неї.
Ваша мама і я вирішив заперечувати наше життя, щоб вирішити проблеми, які будуть проти вас і ваших однолітків. Я буду працювати Facebook протягом багатьох років, але всі ці питання дуже важливі для відключення до віку. Ми повинні думати про них зараз.

Саме тому ми запустили ініціативу Chan Zuckerberg, яка покликана приєднатися до рейтингу людей, які розвиваються людський потенціал і переконайтеся, що всі діти на планеті можуть вирости здоровими і щасливими. Основними цілями нашого фонду є розвиток індивідуального навчання, лікування захворювань, об’єднання людей та створення сильних громад.

За час життя ми поступово продаємо 99% акцій Facebook — в даний час близько $45 млрд — і пожертвуємо гроші на благодійний фонд. Ми знаємо, що це не багато в порівнянні з знаннями та талантами людей, які вже працюють над створенням кращого світу. Але ми робимо те, що ми можемо.

Всі, хто читає мене прямо зараз має багато питань. Пришпілля і я розповім вам більше пізніше. До того ж ми отримуємо малюка і думаємо нічого іншого.

Ми любимо вас так багато. І ми віримо, що для вас найкраще місце і для всіх дітей. Ми хочемо, щоб вам було якомога більше любові, надії та радість, як ви даєте нам. Ми хочемо бачити, хто ви і що ви доводите до світу.

www.adme.ru/zhizn-semya/potryasayuschee-pismo-marka-cukerberga-svoej-novorozhdennoj-dochke-1118060