10 важливих уроків життя дізналися про дітей

Письменник і психолог Адам Манн приступив до великої ідеї: переглядаючи дітей, щоб додати сенс і ефективність до свого життя. Діти можуть навчати нас багато уроків життя.Веб-сайт Він перераховує деякі з них.

Діти, особливо немовляти, сон, якби вони були оплачені. Вони можуть спати 10 до 18 годин на добу. Сон допомагає їм рости і розвивати свою імунну систему, а також відновлювати енергію і спілкуватися добре настрою. Без сну вони стають непристойними, дратівливими, вони не можуть заспокоїтися.

Але з дорослими це те ж саме! Якщо ви не отримуєте достатньо сну, ми починаємо подрібнити і сердитися на все. Наша пам'ять працює гірше, нам важко концентрувати, ми стаємо неуважним. Звичайно, 18 годин на день занадто багато, але бути більш ефективним і спокійним, потрібно спати більше.

Практика - це все, що ми намагаємось лежати на животі і розкачати на спині. Легко? Вже кілька місяців практики навчатися. Ви зробили це щодня і в кінці ви отримали результати. Те ж саме відбувається у дорослому віці. Найчастіше нічого дійсно виходить на першу спробу. Але практика отримає вас до кінця.

Реакція добре прокидається, їсти, грати, їсти, sleep, грати, їсти, sleep... Щодня. Ніцца, huh? Для дітей це той самий графік, як для нас «будинок-будинку». Але вони не втомилися від цього графіка, вони користуються ним. Завдяки йому вони ростуть і розвиваються.

Але дорослі без нормальної дієти для тіла і душі не можуть бути в ідеальному порядку. Як ієрархія потреб Маслоу вперше приходять фізичні потреби. Ми повинні пам'ятати, що регулярні фізичні зусилля допомагають нам виростити в усіх відношеннях.

Всі батьки знайомі з ситуацією, коли діти втомилися від гри, ходьба або що-небудь інше. Не пропустіть! Якщо дитина повна, він відкине ложку. В короткий час кожен має свої ліміти. Ми також повинні розуміти це і знати при зупинці. Візьміть коротку поломку, прогулянку, послухайте музику, спілкуйтеся з цікавою людиною – все це очищає розум і повертає творчість. Якщо ви втомилися, помітьте його і зробіть перерви.

Концентрат на одне: У вас є час, коли діти захоплюють все, що вони люблять. І вони захоплюють його з усіма їх можливою — якщо вони люблять волосся, вони можуть витягти його. Зверніть увагу, що вони зосереджені. Ніщо не може відволікати їх, всі їх увагу притягують до об'єкта. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми повинні навчатися з дітьми. І це робить нас набагато більш продуктивними.

Ви знаєте, як чарівний і зрозумілий, щоб посміхатися або сміятися дитину. Ви можете сказати, що він щасливий. Ми можемо допомогти в будь-якому віці. Вони допомагають боротися з стресом, підвищити настрій і зробити нас більш приємними людьми. В цілому, не перестаючи сміятися.

Ви хочете поговорити про ваші бажання? Біль у животі? Товстий? Коли діти хочуть чогось, вони відразу ж повідомляють про це найчистішим способом. Не чекаю на потрібний момент. Не доглядайте за тим, щоб дізнатися його або ні. Ні, що не означає, що ви повинні ввімкнути людину з поганими манерами, які діяли, як він єдиний. Але це також важливий урок: потрібно розповісти іншим людям, які ви хочете.

Будьте проактивними. Навіть якщо вас страшно, дія! Ми повинні прийняти всі можливості для переміщення вперед і досягнення результатів.

Коли настає час, щоб перевернути, вони перетворяться. Коли приходить час, щоб навчитися сидіти, вони будуть сидіти. Коли це час, щоб красти, вони будуть красти. Бабі не пропускають будь-які етапи у їх розвитку.

Вигідні люди живуть таким же чином. Не витрачаючи час, намагаючись завершити великий бізнес в короткий час. І вони роблять речі в порядку. Вони розбивають завдання вниз на невеликі кроки і приймають їх по одному.

Задоволення мене, змінити свій одяг, повісити мене, грати зі мною, любити мене і захистити мене – я буду щасливий. Не потрібно ніяких супермодних підгузників або багато різнокольорових ковдр з красивими фотографіями, я малюк. Я не хочу, щоб гори іграшок того ж типу - Я граю з тим, що у мене є і я буду щасливим.

Дорослим немає. Ми повинні більше гаджетів, більше речей, більше розваг. Ми повинні перевірити електронні листи в будь-який час, піти на Twitter, Facebook і Instagram, зробити телефонні дзвінки... але коли ви зробили з ним, ви не будете мати часу і енергії, щоб отримати роботу зроблено. Вивчайте контент з тим, що вам потрібно.

Редакція Про нас Ось чудова ідея: нехай ми навчимося. Часто необхідно дотримуватися дітей самостійно і пам'ятати, як вони долають труднощі. Ми можемо бачити багато цікавих речей!

через Ideanomics.ru ? p=4533