Зробивши себе Барбі, студент скаржав, що ніхто не забирає її серйозно

22-річний Аштон Кларк (Ashton Clarke) говорить 4 мови, є асистентом Університету клінічної психології, студентом кафедри психології Університету Теннессі, США, де вона планує отримати докторант. Але всі її досягнення і наукове блідотека в обличчі її зовнішнього вигляду, через що люди не беруть її серйозно. Все почалося з того, що у віці 16, Аштон був натхненний появою ляльки Барбі, і змінився стиль за межами визнання.

Це Що Ashton Looked Подібно До Її Барбі Трансформації

І це те, що він виглядає сьогодні:

р.

Щоб отримати вигляд Барбі-ляльки, Аштон розширив її губи і підірвав ряд інших косметичних процедур, які вона все ще робить сьогодні.

Хоча в гламурній формі дівчина відчуває себе набагато щасливіше, але через це люди засуджують її і відмовляються приймати її серйозно.

675864

«Для багатьох років я боявся спробувати на Барбі образу, бо я думав людей сміятися на мене», - сказав Аштон.

Але коли я дивлюся на мій штучний вигляд, я відчуваю себе набагато щасливіше. Це те, що я хочу виглядати так. Тексти пісень, а це означає: Це не виглядає природно, але це мене.

«Люди завжди дивуються, щоб зустріти мене, тому що я не впишу в стереотипну дівчину, яку я думаю, через мій зовнішній вигляд. Вони очікують, що я повинен бути невеликим або ступеним.

р.

Аштон може говорити норвезька, перська, іспанська та рідна англійська.

р.

До того, як вона була 14, вона була неймовірно сором'язливою, поки вона прийшла до книги на сцені.

«Я захищав техніки та матеріалів, які можуть бути використані для перетворення обличчя. Я завжди пов'язав Барбі з впевненістю і в той час, коли я був настільки болісно сором'язливим, вигляд ляльки був можливість для мене відчувати себе впевненим і красивим.

Спочатку вона боїться показати всі її цуценя зображення через різку негативну критика своїх однолітків, але, навпаки, вона стала менш чутливою до думок інших людей.

Незважаючи на критик, Аштон очолював у викладанні і забезпечив місце в Університеті Теннесі.

Вона була однією з небагатьох студентів, обраних для роботи в якості молодшого університету клінічної психології.

Не планувати нові зміни в будь-який час.

Повний перелік трансформацій Аштон, які стали Барбі:

- Розширення волосся

- Фарбування волосся світла

- Збільшення губ

- Контурний макіяж

- Знос кольорових контактних лінз

- Використання штучного дуба

- Акрилове нарощування нігтів

- Засихає вугр (одноразові)