1131
Домін і гумор з Інтернету.
За запитом:
- Як ви встигли жити разом?
до Побачимо, ми народилися і піднялися в той час, коли були відремонтовані речі, не відкинули.
Чоловіки люблять хороших і гідних дівчат, але вони божевільні з захоплюючими і нестерпними жінками.
Життя повинно бути проживати з людиною, з якою ви відчуваєте щасливі, а не з тим, яким силам обставин.
Де є любов, немає сумнівів.
Чи не шкодувати.
Немає печалі.
Зрада була щасливою.
Тільки легкий і захоплюючий.
Надія, віра, натхнення,
На щастя, щирість, прощення.
І кожен момент його.
Я? Втратити вагу? Ви? У мене є 50 кг ваги, а решта - Шарм і Чаризма. І я 18 років, і решта старше.
Дочка є компліментом жінки від Бога, тому вона заслуговує на повторення.
Стиль життя:
Якщо ви живете, це яскраво.
Якщо це почуття, це щирість.
Якщо ви дивитеся, ваші улюблені очі.
Якщо ви залишите, це красиво.
Якщо ви лікуєте, це тільки від щастя.
Якщо ви надії, це тільки для себе.
, Україна
Чоловіки, красиві чоловіки!
Подумайте про нас частіше.
Подаруйте квіти без причини
І не сором'язливі про ніжні фрази.
Дуже часто зустрітися з дверима.
Покриття вечері по свічнику.
Це насправді трохи.
Секрети щастя в маленьких речах.
Найбільша перешкода – страх.
Найбільшою помилкою є душа.
Найнебезпечніший чоловік - лір.
Найгірший недолік - погане ставлення.
Найпомітнішим почуттям є нещастя.
Найкрасивіший подарунок – пробачення.
Кращий захист – посмішка.
Найпотужніша сила - віра.
Все, що відбувається в нашому житті.
Іноді це здається: мертвий кінець, не вдалося, не сталося, не прийшов. Виявляється, не мертвий кінець, але різкий поворот, не кінець життя, але початок нового. І найгірші розчарування повинні перетворюватися в нові щасливі зустрічі.
Життя непередбачувана.
Має любов, сорбіт, поділ.
Ми часто лікуємо і сміється.
Ми не знаємо, що ми досягаємо.
Хто ми живемо, хто любить.
Ви не повинні вгадати, що ви повинні жити.
Коли людина має суперника, жінка, здається, збільшення вартості. (Tracy Chevalier) Дівчина з перловим сережкою
Не прив'язаний до будь-якого, він не кріпиться до будь-якого, він не схожий нікому, тому він вільний.
До компліменту «Ви добре дивитеся, ти цвіте», вона завжди відповідає, «Вода добре».
Геній справжньої жінки полягає в тому, що ніяк неважливо, як заливають грязь на неї, вона ще буде запахом як троянди.
Жіноча краса повинна бути такою, що є щось для того, щоб триматися, щось, щоб зв'язати до, і не проти і вбити себе на кістці.
Навчання до закінчення, навчання для втрати,
І з кожним холодом в житті.
Я навчаюся сказати з посміханням:
Про нас Я гірше.
Що я? Так, різні.
Коли я люблю, це красиво.
Якщо ви не любили, в'ялені,
Я дуже розумний.
І з хорошими, тому я.
Для сердитися, я просто кобра.
Для правого, грішного.
Для поганих удач, успішних.
Це досить солодкий.
І для борів, щасливих.
Потрібно любити жінку мудро, але бажаючі обов'язково засвоюються.
Сонце люди роблять вас посміхатися, навіть коли душ важкий.
Тільки там, де жінки люблять і вичерпують, завжди горять, не смотреть.
Я не бачу дівчину, яка збирається сказати, «Я буду жити поруч!» Я, хто буде сказати, "Це буде різним і я буду там для вас!"
Ідеальна жінка - це щаслива жінка. Задоволена жінка має прекрасний характер, принадний посмішка, ніжний вигляд, оксамитовий голос і краса - по краю і нескінченну любов до чоловіка поруч з яким вона стала настільки досконалою.
Кращі уроки, які ми навчимося, коли ми робимо помилки мудрості майбутнього.
Жінка любить океан. І це залежить тільки від людини, чи є він Ти чи Арктика.
Я кажу подяку вам за небо.
Для дихання і наступних снів,
Для цього світу я живу,
До людей я люблю.
Не важливо, щоб ви знали, що ви знаєте... На тиждень... місяць... Рік або життя... Але якщо ви пропустили людину, значить він зумів доторкнутися до серця, то він став рідним для вас.
Краса жінки залежить від чоловіка поруч з нею. Жінки борошнисті, тільки коли вона відчуває себе коханим, важливим і неповторним.
Не буває холодних жінок, немає точки плавлення.
Чудова жінка - це не співвідношення ваги і висоти, це співвідношення інтелекту, смаку і впевненості в собі.
Доторкнувшись її душі акуратно,
Прочитати книгу і знову.
Зручна жінка.
Важко зберегти свою любов.
Секрет щастя не повинен мати те, що ви любите. Секрет щастя - це любов, що у вас є і ті навколо вас.
Чим менше людей, які ви знаєте про своє особисте життя, тим більш успішним.
Хто я, змінити обличчя?
А раб? Майстер? Королева?
Чи? Нагорода або помилка?
Морські золоті рибки?
Або, можливо, відбій в широкому денному світлі.
сто тисяч осіб і я ONE.
Жіноча щастя проста.
Не утопія, це дуже земно.
Мир і любов, материнство, благополуччя.
І тут немає міфів, повірте мене.
Нехай чоловіки не відступають:
Ми красиві. Ми не можемо прийняти це.
Блінд – ті, хто не бачить його.
Прихильники, які не хочуть помітити.
Не має значення віку або зовнішнього вигляду.
Колір волосся ніщо.
Не є зростанням ніжності.
І не в сантиметрах доброти.
Жінка - жінка: організм складний, механізм не контролюється, дії не передбачені.
Я жінка! У мене є змія.
Я ціную вашу увагу. Я люблю сюрпризи.
Я не хочу місяця. Не потрібно зірок.
Я люблю букет троянд.
Я щаслива з ніжними, теплими словами.
Як повітря, жінка потребує любові.
Не тримайте чоловіків, які ви лікуєте.
Є люди, з якими ви відчуєте, як принцеси, не психічних пацієнтів.
Жінки, не втрачають ваги ... Вам потрібно. Краще бути рум'яна гарбуза у віці, ніж сушений гарбуз. /Ф. Раневська/
Емоції зазвичай йдуть після того, як. Але що вони залишилися. /В Швеель /
Для мене немає такої речі, як “розширений” Я підібрав його, тому що немає мозку або уяви. Що пекло я хребта?
Важна людина глухий до всього, але похвала. Antoine de Saint Exupery, Малий Принцеса
У житті кожної жінки рано чи пізно приходить щастя. Дуже легко впізнавати його: він має найсмачніші щіки, найбільш ніжну посмішку, а найщиріші очі.
З якоїсь причини, вважається, що перший чоловік отримує жінку в усьому її чистоті і чистоті. - Чи не так правильно? - Звичайно не так. Перша людина отримує всі дівочі несенси: гордість запалень, підліткові комплекси, приступні надії, випадкові дебаучері, що походить від ігнорування власної душі і тіла. У будь-якому випадку всі ці крихти і сміття. Але згодом, з досвідом, жінка стає дійсно чистою, неприпустимою, вірною, цілою і неприпустимою, як вино. І щаслива людина, яка наполягає.
Я не маю часу, щоб поцікавити людей, які покатають мене, бо я занадто зайнятий людей, які люблять мене.
Я зробив багато помилок, але любов навчає нас прощення.
- Добрий!
Не чекайте нічого.
Я завжди відчуваю себе щасливою.
Чи знаєте ви чому?
Я не чекаю нічого від будь-якого.
Виявлення завжди біль ...
Життя короткий... З любов'ю...
З повагою,
І посмішка...
Перед тим як говорити, слухати...
Перед тим як писати, подумати...
Перед тим як витрачати гроші, заробити гроші...
Перед тим як промити, побачення...
Перед тим як боляче, відчувати ...
Перед тим як поцікавитися, любов...
Жива до тебе!
Шекспір.
Якщо ви шукаєте людей і речей, які доводять вашу істинну гідність, подивіться всередині – є будь-які кольорові валізи? ?
Щастя, коли ваші рідні здорові. Ми ремонтуємо відпочинок, відкидаємо його, забуваємо.
«Зробимо догляд за сльозами ваших дітей, щоб вони могли обрізати їх на могилі. й
Не скажеш мені погано. Знайте краще, ніж я... і від нього відійде.
Єдиний спосіб жити добре, щоб залишити, де це погано.
Любов, коли хтось хоче змусити вас не в ліжко, але в його житті.
Це гріх, щоб запалити в глутонії, коли є інші гріхи.
Я не псує дружину.
Я ніколи не залишаю її.
Вона погана з мною.
І я забрав його добре.
/Олег Григор'єв/
Поговоримо занадто багато, дуже рідко, і нехай занадто часто. Ми знаємо, як жити. Ми додаємо років життя людини, але ми не додаємо життя до років.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Почати з батьками самостійно. Кожен будинок схожий на своїх творців. Вишуканий характер робить будинок вишуканим, килимовим чоловіком і будиночком.
Чим ближче ви до кого, тим важче, щоб вони пішли.
Кожен невірний. Допускає помилки, мудрість. Хвороба міцна. Реставрація відносин - любов!!!
Я чув, що я не маю сумнівів: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! (O. Дика)
Усе буде відмінно, якщо чоловік і жінка підключені реальним почуттям, це коли «біле світло зійшло разом з вами», коли ніхто ще не потрібен, якщо він ще три рази більш вмілий у любові, більш красивим, насиченим і т.д.
Кожна людина, яка вступає в наше життя, є викладачем. Хто навчає нас бути міцним, хтось навчає нас бути життєздатним, хтось навчає нас прощення, хтось навчає нас бути щасливим і насолоджуватися кожним днем. Хто не навчить нас на всіх, просто розбиває нас, але від цього ми отримуємо досвід. Оцінити кожну людину, навіть якщо вони покажуть на момент. І якщо він зробив, це буде сором'язливим.
З заздрістю, вік...
Стійкість болить ...
Агер робить вас ганчем.
І любов тебе молодше.
Любов і бути коханим!
Добра заробітна плата – це час, щоб отримати наступний, і ви не витратили попередній.
Якщо ви не є, коли жінка захворіла, не приймайте, коли вона добре.
Він хоче зберегти втрати. Ті, хто готовий пустити з посмішки, вони намагаються зберегти його. Е.М. Ремарк, "Життя на кредит"
«Хмільна наука – почути один одного. . . ?
Як часто в житті, роблячи помилки, ми втратимо тих, хто ми вирішимо;
Намагатися, іноді ми працюємо від нашого сусіда;
Ми віддаємо нам ті, хто нас не гідний, але зраджуйте найбільш вірних.
І ми очікуємо апологію.
Я знаю, що біль.
Ви з внутрішньої сторони.
Ви не можете кинути його.
Ви не можете пити його занадто багато.
Не можна спати з нею.
Ви не самі.
Але я знаю,
Я знаю, що біль призводить до зростання.
р.
Він сказав, що часові заготівлі, не знаю великих заростів. Не загоює рани в серці, тільки звикли до болю.
Найгірший біль людина може викликати тільки той, хто дав йому найбільше щастя.
Ніколи не пробачте зраду, для того, хто зрадить вас, буде повторювати його в низці.
Не дивлячись на краще, подивіться тільки для себе, для кращого не завжди буде вашим, але ваш завжди краще.
Щастя, коли ви знайдете когось, хто шукає вас.
Ви не здивуєте гроші, які не подбають про те, як багато троянд, які ви подарували, не скажуть її друзям, які забарвлюють ваш смак, але що вам було там, коли вона потрібна.
Не робіть обіцянок. Не сердитися з хмелями. Не робити плани з хвилюваннями. Місіма Юкіо. Хагакур Нимон.
Ради практично ніколи не наблизилися до людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Щастя прийдуть до всіх. Не обов'язково в вівторок ніч. Не обов'язково в лютому або липні. Не обов'язково в хорошій погоді. Але звичайно, раптом...
Чоловіки важкі, коли він усвідомлює вас, вам буде бабуся інших онуків.
Ми часто зустрічаємо нашу долю на дорозі.
Крі - будь-який бажаючий почнеться, вуса - почуєте найближче, і тільки коханець почне, що ти мовчить.
Найхолодніший день завтра. Завтра ми будемо всі йти в спорт, почати навчання, працювати жорсткий, зупинити пиття і куріння, почати читання книги, зупинити харчування після шести вечора. Війдіть, завжди сьогодні!
Найбільша перешкода – страх.
Найбільша помилка полягає в тому, щоб дати духу.
Найнебезпечніша людина - лір.
Найпривабливіші почуття заздрять.
Найкрасивіша річ прощити.
Кращий захист – посмішка.
Найпотужніша сила - Віра.
Зберігати позитивні думки, оскільки ваші думки стають вашими словами.
Зберігати позитивні слова, оскільки ваші слова стають вашими поведінками.
Поведінка позитивно, оскільки ваша поведінка стає звичкою.
Зберігати позитивні звички, оскільки ваші звички стають вашими значеннями.
Зберігайте позитивні значення, тому що ваші значення стануть вашим долею. 浜у 涓 蹇
Краще світити свічку, ніж замісити темряву. 浜у 涓 蹇
Жінки, які намагаються відтворити чоловіка, мудрий і люблячий він завершує його!
Це буває! Леся і Єлен народився в той же день, одружений за 75 років і загинув той же день, крім 94 років. Не хочу бачити його мертвим і він не хотів жити без неї.
р.
Тільки в дитинстві ви можете бути приварені, без зуба і все ще красиві!
Людське тіло може витримати до 45 дель (невинини болю). Під час пологів жінка відчуває біль до 57 дель. Це ще двадцять зламаних кісток одночасно. Оцінити тих, хто дав вам життя і дитину.
Одного разу маленький хлопчик захопив свою матір і сказав:
- Мама, ти пахнеш так добре!
Питання:
до Що таке?
Він сказав,
- Мама!!!
Домогосподарка дає молодим чоловікам трилетки: Чи подобається вам? - Люблю це! - Ти гонна візьміть їх все? - Так, я буду! - Ну, потім - тримати це, і я буду нести решту!
Мама, зробив мій великогабарит мати бабуся в її животі? Так! - І Бабця? Так! Так! - Немає, ми дійсно ляльки! й
Отримай в 7 ранку для роботи- торменту, болю і сліз ...
Взяти в 4 м. для поїздки за кордон на відпочинок не питання.
Тексти пісень, а це означає: Я б сказав вам, Я проповідаю Господи... Не потрібно ніяких подарунків. Просто дайте їм жити, хто я люблю... І вони завжди будуть з...
Не залишайте когось, хто вірить в тебе.
Не скаржайтеся на життя – хто мріє про життя.
Є 1,000,000 дівчат у світі, але чому вам потрібно?
Так як вона 1 і всі інші мільйони.
Не ваш друг, хто їсть і напої на столі з вами, але хто прийде на допомогу в нещастях будь-якого. Він надає міцну руку, позбавить занепокоєння. І він не схожий на те, що він допоміг вам.
Люди стають близькими... Іноземці, миттєво.