Є лише 6 видів відносин.

Як різні і унікальні, як ми, наші особисті стосунки часто слідують аналогічним сценаріям.

Веб-сайт У статті описано 6 найпоширеніших типів відносин. Знайти людей.

1,1 км Розумний розвиток

У зв'язку з тим, що два люди беруть участь у відносинах, вони починають допомагати один одному рости. Вирощування як духовно і емоційно. Емоційне зростання є важливою частиною нашого особистісного розвитку, і цей тип відносин допомагає нам досягти мети емоційного зрілості. Такі партнери роблять себе міцними і мотивують своєї душі. Якщо це ваш приклад відносин, то ви дуже щаслива людина. Головне, щоб спробувати зберегти їх якомога довше.

2,2 км Любов в тиші

«Напівай» – опис цього зв’язку. Партнери розуміють один одного, щоб вони могли витрачати час на повну тишу, просто насолоджуючись разом. Для досягнення таких відносин є складне завдання, воно займає багато часу і зусиль. Уявіть собі сидять з вашим партнером на вечерю, просто сидячи, не розмовляючи. Тексти пісень, а це означає: Чи ви відчуваєте себе незручно? Якщо ні, вітання: ви в одному з найбільш емоційно стійких відносин.

3. У Розрахунок

Ці стосунки не добре і погано. Щоб досягти певної мети, потрібно лише для людей. Наприклад, кар’єра або політ. І, на найгірших, є одним, і вони знають, що вони не дійсно планують перебування у відносинах після досягнення певних цілей. У зв'язку з тим, як тільки кожен (або один) отримує бажаний.

4. Експеримент

Це свого роду дуже самоспокійних відносин, коли одна людина хоче змінити інший для себе. Наприклад, моя дівчина хоче перетворити мене на людину, що я не хочу бути. Вона зустрілася з мною, щоб побачити, чи вона могла це зробити. Ви можете сказати, що вона захотіла «засліпити» її чоловіка. У майже 98% випадків такі зв’язки зламаються.

5. "Театри."

Це один з найгірших видів відносин. Вони повинні закінчитися довго, але партнери продовжують цю катування. Це, як правило, відбувається, коли люди порушують погано, і після того, як почати відносини знову. Біль і відступ після першого розриву занадто великий для всього, щоб піти, але два все ще намагаються дати другий вітер до своєї любові. Вони знають, що вони більше не підходять для одного, вони борються більше, ніж вони люблять, вони жахливо нещасливі, але все ще продовжують тримати на зв'язках. Все закінчується в кінці, але це буде довгою і футичним періодом намагатися чоловікам відносин. Якщо ви застрягаєте в такій ситуації, краще варіант - різко порізати.

6. Жнівень Цей зв'язок не призведе до нічого хорошого. Коли два люди закохуються в любові, вони виходять з свого шляху, щоб допомогти один одному виростити. У конкурентних відносинах між партнерами змагаються один з одним, часто збираються в екстремальних умовах. Наприклад, один з шахт був одружений, і його відносини був саме таким чином. Він і його дружина були настільки конкурентоспроможними в роботі і побутових справах, які вони почали сприймати один одного не як суперників, але як ворогів. Якщо ви перебуваєте в одному конкурсі, своїми руками - заощаджуйте нерви, отримайте себе.

vk.com/kkvasnikova