1010
Альбіна Джанабаєва: “Жінка цвіте, коли вона любить!”
Але це не обмежується її творчими амбіціями. Вона зірвала фільми і спробувала себе як телеведуча. Гра надихає її життя. Основні особливості її персонажа вона вважає категоричною та відповідальністю. І якщо перша якість заважає її життя, то другий явно вигідний, інакше буде важко досягти висоти, які досягла Альбіни.
Альбіна Джанабаєва народилася 9 квітня 1979 року в Волгограді. Її батько був геологом. Альбіна є найстарішою дитиною в сім'ї. Батьки розлучаються, як тільки вони кладуть своїх дітей на ногах. Пристрасть до музики, що вписується в дівчині.
У ранньому дитинстві майбутній співак мріяв стати лікарем і лікувати її однолітками. Одного разу Алібіна кладуть кологне в ніс хлопчика, щоб вилікувати нежить. «Погана дитина стала п'ятим і не могла класти на сандалі. Він кинувся з боку до сторони, і я був рубаний до смерті і припинив експерименти, — говорить зірку.
Згодом, коли батько забрав дочку на геологічних походах і навіть вчив її взяти цвіль грунту, вона впала в любов з геологією. Алебіна мала класичну освіту. Дівчина була відправлена в музичну школу.
Коли вона була сімнадцять, Джанабайєва пішла до Москви. У столиці навчалася в музичній школі ім. Гніна. Вже під час навчання в університеті вона зірвала фільми та рекламу, взяла участь у театральних постановках.
Після закінчення градуації Джанабайєва підписала тримісячний договір на роботу в Кореї – вона взяла участь в музичному «Сніж Білий і Сьом Дварфс» і виконала частину Білого снігу в корейці. Але незабаром робота з кореневими корейськими царями була над, оскільки Валерія Меладзе запрошувала Альбіна, щоб стати бек-вокалістом у своєму колективі. Знаходив художня дівчина в часі.
Досягнення та завдання
У «Віа Гра» Альбіна протягом короткого часу – через два роки співачка відродила сина Коста. Актриса з'явилася на стадії до шостого місяця вагітності. На концертах не завадили маленького мумія.
А після пологів і короткого залишку батьківства Альбіна приймала запрошення від виробників VIA Gra Konstantin Meladze і Дмитро Костюк, щоб бути більше задньої вокалістки, але повнонаповнений соліст групи (переднє вокаліст Анна Седокова залишила гурт). Дебют у групі Альбіни був відео для пісні «Світ я не знаю про тебе».
На початку 2010 року команда VIA Gra залишила соліст Тетяна Котова. Після того, як вона дала співрозмовну інтерв'ю про свій час в гуртожитку. Зокрема, вона розповіла про скандали, які Альбіна Джанабаєва нібито влаштували за лаштунками своїх колег, Меседа Бачадінова та її, Тетяна. Дівчина сказала, що Альбіна була постійно на нервах і може зламатися через будь-яку дрібну річ. Крім того, за словами Котова, співак досить ненажерлива і сувора людина. Тетяна також додала, що Альбіна займала «особливе положення» у групі через її зв’язок з Валерією Меладзе.
Що б це було, в групі «VIA Gra» Альбіна Джанабайєва записав 4 альбоми. У 2005 році вийшов перший альбом, діаманти. Зайшов у студію альбом L.M.L., потім Kisses and Emancipation.
Цікаво, у фільмографії співачки є більше ролей, ніж записи. У 1998 році Альбіна дебютувала в кінофільмі «Лісові кросівки». У 2000 р. працює над «DMB 002», потім фільми «The Lion’s Share», «Star Holiday», «Hold Me Stronger», «Operation Righteous» та «Treason».
Р
Сходження любов трикутник
Про афірію Джанабаєвої та Валерія Меладзе вирушила на тривалий час, і, ймовірно, співак втомився від приховування своїх відносин з Альбіною, через що він розлучився дружиною після 18 років шлюбу. Він пішов з дружиною Ірини, яка кине йому три дочки. З одного варіанту ініціатор розриву ще й дружини, який втомився від перекручування «паралела» любові співачки. Цей романтичний сюжет отримав ще більш несподіване продовження - Валерія визнала сина Костя, який він прибув протягом семи років. «Так, маю сина. У колонці «малювати» в свідоцтві про народження він має свою назву, – сказав співак.
Альбіна – вокалістка з 2002 року. Після соліста VIA Gra відродила сина в 2004 році, вона спробувала приховати назву батька дитини.
Ірина Меладзе зняла, що вона знала про свій жіночий шлях: “Ця історія я переживав довго.” Я дізнався, що в житті моєї сім'ї кілька років тому. Валера подарувала мені це в костюмі емоцій. Як і будь-яка жінка в моєму положенні, я реагував різко. Я відчув, як ядерна бомба вибухнула в душі. Ірина також заявила, що після відносин Меладзе і Джанабайєва стали громадськими, запропонували співачки зустрітися, але вона відмовилася. До речі, Ірина Меладзе зазначила, що Костя не схожа на батька. Крім того, сказав Ірина, Альбіна проживала паралельно з двома чоловіками, і є багато питань.
Не дивлячись на все, що проживає в Валеріях ще одну дитину. За словами Джанабайєва, це не тільки її бажання, але і її синові прохання брата або сестри. «Дуже мій син робить. Ми ще не одружені. Я думаю, що це тільки питання, перш ніж ми одружилися, хоча це не змінює нічого у відносинах. Ми вже пов’язані з ним назавжди – наша дитина, – сказав співак. Однак після розлучення з дружиною Ірина Валерія Меладзе живе окремо. Крім того, папарази, які тісно переглядають як Меладзе, так і Альбіна, зверніть увагу, що вони поводяться дуже холодно один з одним у публіці. Яким чином майбутнім є історія, час розповість.
Альбіна Янабаєва
Фракційне харчування та високий каблук
Для Альбіни найважчіше про самодогляд – мотивація. «Що тільки ви починаєте працювати в фітнес-клубі регулярно і дивись зміни для кращого, то ви не думаєте про мотиви, ви просто пишаєте результати, які ви досягнете», - каже зірка.
Навіть після народження сина співака швидко повернулася до її колишніх форм, без особливих зусиль, через хороші гени. Звичайно, важливе харчування. Співачка знайшла підходящий варіант для себе - дробове харчування п'ять разів на добу. Якщо виникає відчуття голоду, краще не боротися з ним, але щоб мати закуску, наприклад, їсти яблуко. Найголовніше харчування, згідно з Джанабаєвою, є сніданок. Співак любить солоне вівсяне з оливковою олією і соєвим соусом і чорним чаєм з лимоном.
Добре, щоб покласти себе в порядку навесні, зірка радить тільки одну річ: зменшити порції. Оскільки жорсткі дієти неефективні. Краще вживати менше, зберігаючи різноманітні продукти харчування в раціоні.
У салонах краси Альбіна найчастіше зустрічається, коли мова йде про догляд за волоссям. Вона також любить масаж і лазні з морською сіллю і зеленню. Завжди несе з ним, крім звичайного пакета, невелика сумочка з ювелірними прикрасами і сонцезахисними окулярами.
Як для одягу співак воліє класичний стиль, але творчий підхід до оновлення гардеробу теж не дивно: «Я можу сміливо відрізати рукави куртки або пальто і зробити класичний жилет». У повсякденному житті, поза червоними килимами, вона воліє носити одяг в стилі «модний casual», що дозволяє поєднувати дизайнерську куртку-сухе з вузькими джинсами і взуттям на плоскій підошві. Добре, улюблений вечір варіант - це силіконова сукня-волосся і обов'язкове взуття.
Альбіна Янабаєва
Новий образ
Albina відчував гарне рано. «Я ніколи не був глухим, - каже зірка. У першому класі хлопчик обирав мій портфель після школи, в шостому я вже писав ноти. Я вірю, що жінка цвіте, коли вона любить. й
Під час свого перебування на сцені співак неодноразово змінив її образ. Що буде роль Джанабайєва в майбутньому, ще невідомо. Але, судячи, як різко змінив художника останнім часом, від неперервності еротичного тріо в її зовнішній вигляд залишився мало. Алебіна практично не схожа на колишнього, тобто «червоний» від «VIA Gra». Вона сказала, щоб короткі спідниці в паєтках і фривоусних ковпачок - короткі, наряди, які більш підходять не для гламурної леді, але для корпсів де балетного танцю. На церемонії нагородження Золотих Грамофонів Альбіна з'явилася в розкішному червоному комбінезоні, що робить її виглядати як Голлівудська зірка. Вона також може бути побачена в соціальних заходах, одягнених в елегантних сукнях, з зачіскою в стилі ретро. Цей образ є більш послідовним з її віком і дуже сподобалося шанувальниками.
У сенсі минулого року стала точкою для співачки. Виробники групи заявили, що з 2013 року жіноча тріо «VIA Gra» перестає існувати, а Костянтин Меладзе тепер зробить ставку на сольну кар’єру Альбіни. «Я прекрасно розумію, що людина, і особливо творчий, потрібно розвивати, вона хоче спробувати себе як сольний співак, так і як акторка і телеведуча»,
Проте, солі кар’єри Джанабаєва не обмежуються будь-якими засобами. Вона блискучо зарекомендувала себе як акторка фільму Кирила Серебрянікова Треасон. Фільм став учасником фестивалю Cannes та аудиторією, яку він захопив. Додаткова популярність приніс, не менше кандидних сцен за участю Джанабаєва. Спостерігаючи запевненням фанатів «Треазон» – вони так виглядали на ідеальне тіло актриси, які не встигли побачити її акторські дані.
В короткий час для майбутнього Альбіни після розриву групи не можна хвилюватися в будь-якому випадку.