Як чоловік обирає своїх супутників.

Коли я спілкуюся з друзями та іншими людьми, я часто чую від них, що вони обирають свою другу половинку на основі її «внутрішнього світу і вміння готувати неймовірно смачні». Забудьте його, це не вірно. Психологія чоловіків в любові в першу чергу базується на відповідності дівчатам особистісним стандартам краси. Будь-яка людина на підсвідомому рівні вибирає дівчину в першу чергу на її зовнішні дані. Потім, пізніше, коли людина вже має зв'язок з дівчиною, він дійсно починає дивитися на неї, щоб говорити і оцінити приготування їжі. Це банальний, і майже кожен знає правду, але з яких причин я ще зустріти дівчат, які з першого дня знайомства починають розповідати молодій людині (сорт від нещасного випадку) як вони варилися борщ вчора. Шановні жінки, пам'ятайте, на початку смертних відносин чоловіки не піклуються про те, як ви приготували там і скільки разів ви чистите квартиру.

Ще одним питанням є те, що багато чоловіків спочатку мають низьку самооцінку (часто з досить об'єктивних причин) і вони не можуть дозволити собі визнати, що вони хочуть бачити брюнетка поруч з ними. Почнеться історії про духовний зміст і можливі якості господині. Все це дійсно грає величезну роль, але не в перший тиждень спілкування, тому що спочатку людина не має стимулів для створення сім'ї і створення загального життя.

р.