Психологія чоловіків в серйозних відносинах.

Коли перший етап (приблизно-рецепційно-рецепційне висловлювання факту осені в любові) починається дуже спосіб чоловіка, який поводиться в серйозний стан відносин і час, який називається любов'ю. Психологія чоловіків в любові кардинально відрізняється від способу мислення під час знайомства. Він вже вибрав своєї жінки, продемонстрував, що це його жінка. Тепер головне бажання зрозуміти, чи підходить жінка для ролі матері і дружини. Я, ї, yeah, не думаю, що ви тільки один чекаючи чоловіка на відповідність. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, він робить те ж саме. І ось якщо ви не менше копія Анджеліна Джолі, але якщо квартира є мезою, і на кухні сковорідка з пальової пасти - ви не можете розраховувати на серйозні, довгострокові відносини. Але не можна доїхати до самого дому в будь-якому випадку. В рамках військового параду, людина хоче бачити вас якомога частіше. Немає нічого неправильного з огірковими масками і крихкими робами, але тільки якщо це зроблено для Його В іншому випадку людина стає просто відхилений, тому що з ним (крім спільних поїздок до театрів / кіно / ресторанів) ви подивитеся, як героїні рекламного прального порошку, а також зробити одяг тільки для роботи - мез.

Нерозуміння цих двох фактів призводить, в більшості випадків, до розриву. Психологія чоловіка в любові полягає в бажанні знайти компроміс між Вашою економікою і хорошим зовнішнім виглядом.