9 Невеликих причин, щоб розповісти вам кожен день

Звісно, життя не завжди йде гладко: труднощі, жир і реальні неприємності не рідкі. У таких ситуаціях нормально сердитися і чистити. Не може бути щасливим 24 години на добу. Але навіть коли все йде в'язниці, ви можете і повинні знайти причину для радості і сказати спасибі собі, люди навколо вас, світ - хто ви хочете.

Персональний тренер з роботи Lori Deschene знає принаймні 9 цих речей. Ми вВеб-сайт Ми думаємо, що вона дуже права.

1,1 км Будь-який, хто відрізає нас на кільці, навряд чи самогубний психо. У той же день, і поспішає. Це дратує, звичайно, але це можливість дізнатися терпіння і не вибухнути дрібними речами.

Хто поламає наші серця навряд чи садистець, який користується стражданням інших. Він той самий, хто страждає занадто. Так, болить, але ми дізналися багато про себе.

Вчимося думати таким чином дуже складно. Здається, що деякі люди виходять за хорошу і зло і тільки отруєння життя.

Але тепер я знаю, що серцебиття і хлопець, який вирізати мене є уроки. Вони допомогли мені стати сильнішими, життєрадісними, добрими. Якщо ви погоджуєтесь на навчання навіть гірше, ми виростимо над собою.

2,2 км У кожному суді є те, що не тільки люди, але й події. Наприклад, автор Barbara Ehrenreich писав у своїй книзі На Яскравій стороні, яка її рак є подарунком. Я розумію, чому.

Я повторю: якщо це сумно, потрібно бути сумним, якщо це болюче, крі. Не потрібно відштовхувати почуття в горлі. Але навіть страшні речі можуть стати початком нових яскравих подій.

Моя бабуся загинула кілька років тому і ми всі не пошкодили витрати так мало часу з нею. Але в сім'ї тривалої сім'ї з'явилася традиція: один раз на тиждень мої тітки, луки, музинки, батьки, мурахи збираються на «сім'я ніч».

Ця прекрасна традиція народилася з нашої трагедії. Ми навчимося оцінювати один одного.

3. У У мене є все, що я маю все, що вони хочуть. Але ми сподіваємося на досягнення все. У нас є мрії, цілі та амбіції. Ми хочемо відчути, що ми рухаємось вперед, не спускаючись на схил.

Незважаючи на всі долоні і вниз, більшість з нас є все, що нам потрібно. Тут є місце для проживання і харчування. Ви можете звернутися до служби підтримки. І найголовніше, є мозок і можливість піти в мету.

Житло, харчування та друзі не надані. Багато людей не мають цього.

Іноді я думаю, що це невелика річ. Але якщо я нічого не мав, життя буде набагато важче.

4. У Я можу подякувати вам за розмальовки для дорослих, ялинку та друзів, які прийдуть до свята. Для нового сезону улюбленої серії гаряча ванна і недорогий, але смачний бутерброд на обід. До моєї сім'ї і запаху м'ясників на кухні батьків.

Ми не знайдемо нову роботу щодня, зустрінемося з великою любов'ю, відроджуємо дитину або заощаджуємо світ. Більшість раддоЦе маленькі речі, які ми змогли оцінити.

5. Умань У сучасному світі культ «Я повинен» борошняних: ми повинні працювати стільки, скільки ми можемо, самостійно, що ми можемо і бути справжнім фахівцем (докладно в декількох областях одночасно). Ви не можете зробити помилки, не пропустіть шансів. У нас є:

Так, приємно перехрестити речі до списку. І купити все, що ви хочете.

Але навіть якщо ми не економили мільйони і запустили гігантську корпорацію, Ми все ще живемо в повному, казковому житті. Важко оцінити, скільки вже досягнуто.

Це не означає, що потрібно відмовитися від цілей, сидіти ще і бути щасливими. Але чому відходите енергію на божевільний забіг? Кожна з нас вже досягла багато, і це свято, щоб сказати вам.

6. Жнівень Порівняти себе з іншими і часто не на нашу користь: один з дитинства має велику роботу, друг має ідеальну сім'ю. І ми боляче. Але життя не є конкурсом, не існує «пробігу».

Ми всі різні: кожен має свої таланти, інтереси, пріоритети та цінності. Кожен має власний шлях.

Що важливо для мене не обов'язково важливо. Що цінний для Вас не завжди цінний.

Ви щасливі, тому що у вас є чотири красивих дітей. І я щасливий, тому що я про купити акваріум з тропічною рибою і котом. Я збуджусь про життя у великому місті.

Це право. Це важливо, щоб оцінити вашу мову.

7. Про нас Нагадуємо, що вони не завжди будуть тут. Я теж.

Звуки страшні, я знаю. Коли я думаю про це. Але як тільки ви визнаєте це, стає набагато простіше бачити вас, і оцінити те, що є.

Не просто про людей. Це не той факт, що ми будемо працювати в одному місці для тієї ж заробітної плати до пенсії або буде любити той самий хобі все наше життя.

Незалежно від того, скільки ви намагаєтеся захистити себе, Все може змінитися і змінюватися.- за краще або гірше. І це також причина бути вдячним.

8. У Це може бути набагато гірше. Єах, кліше. І ніхто не хоче чути, що коли життя падає окремо.

Я не знаю, що автор: «Освідомити людину, яка не може бути сумним, тому що хтось гірший, як кажуть, що вони не можуть бути щасливими, оскільки хтось краще вимкнено. й

Це погано. Це погано для вас. Але все можна подолати.

Мій дід загубив обидві ноги. Він може відмовитися від того, що багато людей у світі краще, тому що вони можуть ходити. А мій дід зберіг почуття гумору, залишився вірним своїм значенням і життям, оточеним близькими. Він був досить.

9. Навігація У всьому світі люди, які допомагають нам навчатися і розвиватися. У нас є все необхідне. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ця хвилина унікальна. Це означає, що все, що відбувається зараз, особливо цінний, навіть якщо це далеко від ідеального.

І це приносить нам останню і найважливішу річ, щоб сказати спасибі. Життя – подарунок самому.

Дякую! Дуже дякую!

Що ви думаєте?

Джерело: Крихітнабудда
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: tinybuddha

через tinybuddha.com/blog/9-things-grateful-people-believe