501
Ви більш цінні, ніж ви думаєте.
З дитинства я дуже чутливий до думок інших. Як дитина, я думав, що якщо мій вчитель мене похвалився, я буду на вершині світу. І якщо він робить, я краще не існує на всіх.
Я не мав ніякої внутрішньої оцінки того, що сталося. Культура, в якій я виросла це: якщо суспільство не цінує людину, то він безсоння, і тому не існує.
Я обрала спорт. Коли я отримав хороші результати в змаганнях, я відчув як повноцінний учасник цього суспільства. Я відчував живу і потужну. Я відчував себе бездомним. Я не маю права на своє місце. У будь-якому місці.
Я був так неправильним.
Роз’яснення
Я був тридцять. У мене був гриф і тримався додому всі вихідні. За стіною були голоси дружини і дві дочки. У неділю ввечері я відчував себе краще і вирішив провести час з ними.
Коли я прогулявся в свою кімнату, я відчував загальний настрій в кімнаті підійшов. Це було те, що я ніколи не був Моя сім'я була просто збуджена про мій зовнішній вигляд. Я провів весь вечір з ними і покращився стан.
Це було те, що я зрозумів: Я тільки цінний, тому що я віддаю свою увагу.
Я просто мене. Я існував і підтримав сім'ю. І ось чому він був цінним.
Я думав, що якщо я раптом зникла? Розглянемо психологічні наслідки моєї відсутності. Виявилося, що я був трохи нудним, але щирий і смішний хлопець з гарним почуттям гумору, я заряджав всіх з позитивною енергією.
Я завжди був схожим на це, я просто не думав про це до цього дня.
Я думав про це протягом тривалого часу і в результаті я зрозуміла, що у мене є всі права бути тут на Землі. І це неправильне право, я не маю його заробляти. Я не гість, я хост.
Я почав малювати впевненість від глибини душі. На думку інших людей поступово перестали впливати на мене, бо тепер я знав, що мав щось важливе для інших, навіть якщо нематеріально. Це була моя енергія.
Я почав шукати те ж саме в інших. Я усвідомлю, що кожен має унікальний рис або здатність. Це як картина головоломок: кожен має власний фрагмент, або може кілька, незалежно від того, що. Головне - зібрати загальну картину, і кожна людина сприяє її складові.
З реалізацією власної цінності мій життя почав змінюватися на краще. Я відчув час з іншими людьми, що я дав їм енергію, і що вони дали мені своє. Це абсолютно відрізняється від просто несвідомого спілкування.
Зрозуміти, що ви існують з причини. Ваші акрів, ваші характеристики, риси, які роблять вас унікальними, є компонентами Вашої мети. І всі речі, які ви повинні мати результат, тільки ви можете спровокувати, не знаючи його. Це як ефект метелика.
Ти не знаєш, але раптом людина, що ви просто їздили в одному відсіку і розмовляли про «Лосподіва Кільця» став непристойним Толкенистом. Тоді він захопив ще одного чоловіка, який так надихнув, що він написав роботу, яка зараз читає мільйонам. Ви розумієте ефект простої розмови на поїзді? А якщо ти сидів у тиші, то там не може стати новим світовим лідером.
Не можна прогнозувати результат цих щоденних кілок. У вас є унікальність, і це варто поділитися.
Ми всі унікальні і тому цінні. І ми усвідомлюємо це, тим більше відчуваємо значення кожного дня. Ваша самодосвідомість є запорукою щасливого життя. Зайдіть і використовуйте цей ключ! Відкриваємо багато дверей.
Кредит: Luis Savalli
Переклад Веб-сайт
через tinybuddha.com/blog/youre-more-valuable-than-you-think/?utm_source=hootsuite