677
Хазанов каже
Учора був 70-річний пародіяст і незаслужений майстер реприсе Геннади Хазанов. Кілька поколінь глядачів знають і люблять папугу Кеша і посмішку, як вони запам'ятовують свого кулінарного коледжу. Хазанова досягла усіх російських успіхів як пародіяста і художника колакального жанру, на його рахунку десятки ролей в кіно і театрі. Але навіть після виходу на стадію він все ще залишається улюбленим.
На День народження відомого актора Веб-сайт Він публікує свої найкращі котирування про життя, людей та сатирів.
Про мій вік я можу сказати це: не старий вік, але не радості. Що ви скажете, коли ви стоїть перед Богом?
- Я кажу, що я не завжди був правильним. Я хотів би пояснити себе. Завжди час на сатин. Оскільки життя дає свої причини бути щедрими. Я не впевнений, що тонка залізність і ваговий гумор в будь-якій точці світу має масову аудиторію. Я намагаюся не приділити увагу хвалі. Що стосується себе, то це важка вага. почуття гумору відрізняє людину від тварини, тому що дотик, запах, бачення, слухання все поширене, але почуття гумору ексклюзивно до людини. Я не зацікавився сміятися на голоді. Відсміхаючись від голоду на добре-феді має велику мотивацію з точки зору гуманізму. Люди, які збираються, коли є війна. Коли немає війни, вони борються один одному. Мені здається, що життя без почуття гумору іноді важче, ніж без погляду і слуху. Для мене почуття, що ви знаєте секрет успіху, є найсерйозним симптомом неперервної смерті. Освіта радянської аудиторії та виховання сучасної російської незрівнянної. Згідно з статистикою, за останні 20 років 20 мільйонів менше людей почали йти до російських театрів. Вони розрізняються тільки на аграрному питанні: деякі хочуть, щоб інші лежати в землі, і навпаки. Satire має один великий недолік: він знає заздалегідь, хто є полум'ям. Якщо є життя, то є причина для прасування, жарт. Ви попросили, «Ви хочете мати почуття гумору?» У лавці відповідь: бажано.
Огляд: Вадим Кобилчук
Türkçe, English, Українська...