Приємний тягар материнства

612744

Крістін Шау, популярний блогер, письменник і мати, в своїй статті розповідає про тягар, який потрапляє на кожну матір. Так, іноді важко, але це обов'язково варто.

Ми вВеб-сайт Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

3 кмЦе вага, яку я втратив в першому триместрі вагітності. Я нічого не можу їсти, але каша, вафлі, торти та всі види інших тістечок. Я не можу уявити, що при вагітності може бути нудотним протягом тижнів. Я думав, що немає кінця. Він був, якби я був біг над ковзанням, скручений, я лежав на ліжку, сподіваючись, що дитина була дрібною, і він буде здоровим.

4кг Моя сина зважилася, згідно з лікарями. Вони сказали, що це трохи великий для мене. В останній місяць вагітності я їду за контроль кожен тиждень. Цей костюм був абсолютно: Я міг бути впевненим, що дитина була океї, і я був менш жертий.

3 кілограми 600 грам- вага мого сина. Я тримав голову обережно, коли він нарешті був переданий мені, він був практично безважним. Я розумно змінив своїх діаперів, похилого і скелястого його. Іноді я б породив його за години так, щоб руки закохалися. По закінченню дня недосвідченої матері, навіть вага новонародженої дитини стає нестерпним навантаженням. Але на тиждень після тижня руки зміцнилися і впевненіше.

Яна5 кілограмів Я втратив вагу після пологів, коли через багато речей, я не встиг навіть їсти. Ті 5 кілограмів були всі мої страхи і турботи і відображені на тілі. У той же час вага сина також досягла 5 кілограмів.

20 кілограмів Мій п'ятирічний син зважує зараз. 20 кілограмів, пов’язаних з любов’ю, ніжністю, розвідкою та цікавістю в невеликій кількості енергії.

Уранці він пішов до мене, запитуючи своїми руками. Здавалося мені так великий, якби я шукав на ньому через лущення скла. Я підняв її навіть, хоча це займе більше зусиль.

Я можу сказати, "Ні, ти великий хлопчик."

"Ні, ходити з ногами."

"Ні, руки зайняті."

Але не скажеш. Я зловив мої сумки, і я ловлю сина в руках. Я дихаю в цьому неймовірному немовляті запах і тримати його щільно. Я знаю, що я не маю часу, щоб насолоджуватися цими моментами. Я люблю бачити його, але я не готовий до свого дитинства, щоб замінити більш зрілий період. Але як він росте, тому я - через досвід і час, я навчаюся бути кращою матір'ю.

Його син часто просить його їздити на спині. І їзда. Ми завжди робимо. До тих пір я можу підняти його, я буду. Попри те, що я навчився, піднімаючи його щодня протягом 5 років. М'язи на руках не є результатом рідкісних поїздок в тренажерний зал.

Я намагаюся запам'ятати обличчя сина, яка постійно змінюється, бо цей чудовий час летить так швидко. Я доторкнувся до своєї ніжної шкіри малюка і намагаюся захопити відчуття в пам'яті, тому що скоро він більше не хоче мені це зробити. Я завжди хочу тримати руку сина і тримати його, коли він просить.

Я нехай йому захопити мене і потерти волосся. Я не скаржаю, коли він snuggles близько до мене на спекотний день дивитися мультфільми. Я не розумію, коли він мусить мене, або на обід. Він незабаром зупиниться на цьому.

Я тримую мислення в моїй голові:Одного разу ви поставите її на землі і ніколи не підніме її знову.? Бо він виріс його. Я теж.

Так я ганю над і забрати його. І я хочу тримати його якомога довше.

Огляд: Brittni Willie

через 500px.com/photo/8554990/natalie-jett-by-brittni-willie?ctx_page=1&from=user&user_id=124697