98-річна пара відтворити свій весільний день після 70 років

Китайська пара Cao Yuehua і Wang Deiyi мають творчий підхід: вони вирішили відсвяткувати сьомий ювілей свого весілля, переоцінивши його! Вони допомогли своїм дітям, які отримали наряди і аксесуари, схожі на ті, які використовуються в першому шлюбі. Сайт розповідає про деталі цього цікавого кейсу. Зустрілися у 1943 р. у студентському м'ячі Юнань. Під час Другої світової війни евакуйовані китайські громадяни привозили до губернії.

р.

Као був скорочений і відправлений, щоб служити перекладачем спочатку в М'янма, а потім в Індії. Займається в Китаї.

Као повертається з війни в 1945 р. Вони одружилися з того ж року і були незрівняні з тих пір.

Після 70 років пара повернулася до того ж парку, де вони мали своє весілля, щоб відтворити найважливіший момент свого життя.

«Такі люди пережили у важкі часи, війни, епідемії та ще люблять один одного. Ми хочемо, щоб допомогти їм зберегти пам'ять про своє кохання, - сказав Као Панпеї, 60, найменший син пари.

р.

«Пара повинна подбати один одному. Я завжди думаю, що про неї, і вона – про мене, – розкрила секрет довго романтичних відносин Као Юхуа.

"Коли ми перетворимо 100, ми знову повернемо, охай?" Він попросив чоловіка після церемонії.

www.adme.ru/zhizn-semya/98-letnie-suprugi-vosozdali-den-svoej-svadby-cherez-70-let-1115960/#image4783260