602
Спасибо, Мама!
Пост любові до найближчої людини в світі. У неділю листопада в Росії відзначається одна з найсерйозніших і найсерйозніших свят - День Матері. У цей день дуже важливо нагадувати наших мам, скільки вони означають нам, і зробити їх життя трохи яскравіше і яскравіше.
До цієї дати Веб-сайт Я написав історію, після читання, яке я хочу тільки одне - щоб послухати маму.
Мама, ви подбали мене за 9 місяців, а потім я народилася. Це був найкращий момент нашого життя.
Я отримав перші кроки з вами.
З вами я переживав цей світ.
Він був ви, хто під керівництвом мене рукою до школи і сказав: "Не хвилюватися", хоча я був відлякую цей день.
Ви навчаєте мене думати творчо і відкрити нові речі в собі.
І я навчаю вас насолоджуватися простою радістю життя. І ви любили його. 1990Р. 2199Р.
Ви навчите мене, як стати реальною жінкою. Тексти пісень, а це означає: І я завжди хотів бути, як ви.
Я розділив всі секрети з вами. Ти був і завжди буде мій найкращий друг.
Ви завжди були для мене. Я люблю свої успіхи і перемоги.
Я був дуже відповідальним, коли нічого не здавалося мені.
Постарший я отримав, більш я зрозумів, скільки ви і я був схожим.
Тексти пісень, а це означає: І тепер, що у мене є моя дочка, я відчуваю тебе ще більше. І я розумію, що ви були
Тексти пісень, а це означає: Навіть коли ви далекі, я знаю, що ви знаходитесь тут в моєму серці. назавжди.
У цей день, як завжди, я хочу сказати вам, "Чому ви, мама! Я тебе люблю.
номінальний #image11169810
До цієї дати Веб-сайт Я написав історію, після читання, яке я хочу тільки одне - щоб послухати маму.
Мама, ви подбали мене за 9 місяців, а потім я народилася. Це був найкращий момент нашого життя.
Я отримав перші кроки з вами.
З вами я переживав цей світ.
Він був ви, хто під керівництвом мене рукою до школи і сказав: "Не хвилюватися", хоча я був відлякую цей день.
Ви навчаєте мене думати творчо і відкрити нові речі в собі.
І я навчаю вас насолоджуватися простою радістю життя. І ви любили його. 1990Р. 2199Р.
Ви навчите мене, як стати реальною жінкою. Тексти пісень, а це означає: І я завжди хотів бути, як ви.
Я розділив всі секрети з вами. Ти був і завжди буде мій найкращий друг.
Ви завжди були для мене. Я люблю свої успіхи і перемоги.
Я був дуже відповідальним, коли нічого не здавалося мені.
Постарший я отримав, більш я зрозумів, скільки ви і я був схожим.
Тексти пісень, а це означає: І тепер, що у мене є моя дочка, я відчуваю тебе ще більше. І я розумію, що ви були
Тексти пісень, а це означає: Навіть коли ви далекі, я знаю, що ви знаходитесь тут в моєму серці. назавжди.
У цей день, як завжди, я хочу сказати вам, "Чому ви, мама! Я тебе люблю.
номінальний #image11169810