16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Головний коон є одним з найбільших вітчизняних порід котів. У 2010 році Книга Guinness Records, наприклад, отримала кота Stewie, розмір якого становить 123 см від кінчика носа до кінчика хвоста. Головна Коони можуть зважати до 16 кг. Походження їх породи подрібнюються в таємницю. Але, незважаючи на свою фантастичну, найбільш потужну міфу полягає в тому, що це перехрестя кота і окноту.

Веб-сайт 16 фото, які дозволяють повністю оцінити красу і розмір цих котів.

Собаки в дворі будуть мати інфаркт 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Спробуйте заперечувати його в ковбасі 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Ор сметана 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Дівчина повинна мати дуже сильний прес 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Що ви шукаєте, друг? 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Муфаса вже не те ж.16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Хмарний кіт 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Пробити мене! Похаб мене, я сказав! 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Ну, налякати мене огірком! Взяти ризики! 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Відображення на великому: спрат, тапочки власника, червоний dot 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Чому потрібен пістолет, коли у вас є Maine Coon? 319652

Рівень 80 тяжкість 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Судячи від напруженої посмішки, сила тримати кота менше 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Всі миті! І сніг мій! 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Так само, як в Царі Лева 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

Це кішка я зловив ці вихідні! 16 п'ятих котів, в порівнянні з якими звичайний - маленька тінь

15 великих котів, які не сумніваються в їх класності

Це 100 найцінніших фото котів. Всі часи і люди

20 кішок, які навчалися мистецтву повної релаксації

Веб-сайт: www.boredpanda.com/maine-coon-cats/