Його шлюб впав, але він зрозумів багато. 20 порад для чоловіків, як зберегти жінку

Геральд Роджерс, американський журналіст і бізнес-тренер, загубив свою кохану жінку до суду про шлюб. Тепер, коли відносини розбилися, Геральд переосминув свою поведінку і розвивав двадцять порад, які він хотів би дати всім чоловікам, які хочуть зберегти шлюб і свою любов.Веб-сайт Вона передає ці поради з вами.

Очевидно, що я не експерт у відносинах. Але деякі враження, які я мав в моїй розлучення, думав, "Що я можу зробити інакше, якщо я мав другу шанс?" Я втратив жінку, яка живила майже 16 років. І я не хочу, щоб повторити мої помилки.

1,1 км Моя найбільша помилка приймала свою жінку. Коли ви попросили її здивувати вас, ви обов'язково боїтеся за її серцем і захистити її. Але через роки ті обіцянки забуті.
Ваша дружина є найважливішим скарбом вашого життя. Ви вибрали для себе. Не забудьте. І ніколи не бути мережива для підтримки вашої любові.

2,2 км Ви повинні бути захисником не тільки свого серця, але і власного. Захистити його від інших жінок з великою обережністю. Люблю себе і не обмінюватись дрібними речами. Не варто претендувати на ваше серце, крім вашої дружини. І вона, навпаки, повинна проникати її на першому запиті.

3. У Падіння в любові. По закінченні і знову ви постійно міняєте. Ти не той же, хто одружився. У п'ять років ви не будете хто ви сьогодні. Зміна є постійним, тому ви повинні свідомо вибрати для життя з кожним днем. Боротьба, перемагати свою любов - так само, як ви робили в перші тижні після зустрічі.

4. У Завжди орієнтуватися на те, що ви любите її, а не те, що вам подобається. Тексти пісень, а це означає: Тільки тоді ваша любов продовжує рости. Зосереджуйте на тих моментах життя, коли ви відчуєте абсолютно кохану і абсолютно щасливу. Ви одружилися з причини.

5. Умань Не намагайтеся змінити його. Це не ваша робота, щоб просто любити її. Не намагайтеся регулювати параметри своєї особистості до себе. Не ламайте. Він буде змінюватися таким чином, що ви будете любити його ще більше.

6. Жнівень Взяти повну відповідальність за емоції. Ваше особисте щастя не викликає занепокоєння вашої дружини. Якщо ви не хочете. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви будете щасливі, і ваша сім'я буде щасливою.

7. Про нас Якщо ви зрадієте або сердитися з дружиною, це тільки ваші особисті емоції і власний вибір. Ваші емоції

Ваша жінка не повинна лікувати травми дитинства або працювати після того, як ви з емоційним сонником. Якщо необхідно, візьміть поломку, будьте наодинці і сортуйте себе. Як тільки ви стабілізуєте свій емоційний фон, ви відразу помітите, що відносини в сім'ї почали покращувати.

8. У Коли вона знаходиться в поганому настрої або жахливому засобі, не намагайтеся зафіксувати все миттєво. Позитивне ставлення - це не ваша робота. Зрозуміти, сердитися, і відчай від часу нормально.

Жінки настільки сконструйовані, що вони сприймають світ над емоційно. Немає нічого, що ви можете зробити про це. Але дайте їй знати, що вона завжди худне на вас. Коли вона остигає, вона усвідомить, що ви сильні і міцні люди. Що вона може довіряти вам: ви не запустіть від квартири, кожен раз, вона upset. Подаруйте свою впевненість в тому, як часто вона висихає або які труднощі вона зустрічає.

9. Навігація Не судити себе занадто серйозно. Краще сміятися частіше. І змусити її сміятися. Спійм полегшує життя.

10. З`ясуйте, що дійсно робить її коханим і захищеним. Якщо необхідно, зробіть список десятих речей, які роблять її щасливими. Зробіть свій пріоритет. Спробуйте відчути себе королева щодня.

11. Побачити в житті і бути уважним для життя. Якщо вона говорить вам щось, слухайте. Що потрібно спілкуватися з нею ввечері з пустою головою. Порадуйте її, якби він був вашим найцінніший клієнт на роботі.

12. Не лікувати секс просто як спосіб зняти стрес. Інтимація – це можливість проникнути на глибокий рівень душі. Позбавляємо себе в ніжності. Нехай вона може довіряти вам 100% в ліжку і в житті.

13.00 р. Не бійтеся, але не боятися бути idiot іноді. Зробимо помилки. Уважайтеся, щоб уникнути більшої помилки. Ви не повинні бути ідеальними. Але вам не доведеться шукати фольгу 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

14. Подаруйте свій особистий простір і дайте їй вільний час. Нехай її дата її друзі і мати хобі. Подаруйте їй можливість годувати душу енергією. Проживання з дітьми частіше. Подаруйте їй можливість відпочити і розслабитися. Вона потребує відпочинку стільки, скільки ви робите.

15.00 р. Побачити ваші страхи і почуття з нею. Визначте помилки.

16.00 р. Якщо ви хочете довіритися між вами, будьте готові поділитися все з нею, особливо ті секрети, які ви ніколи не поділилися з кимось. Відвага. Тільки після того, як ви повністю відкрили своє серце, почнеться справжня любов. Засихайте маску до тих пір, поки ви хочете, але зніміть його, коли ви отримаєте додому.

17.00 р. Стоячий ставок - це розведення землі для малярії, а швидкий струмок завжди крутий і свіжий. Атрофія є природним процесом для м'язів, які не використовуються. Те ж саме відбувається з відносинами. Якщо ви припините роботу над ними, вони неминуче подаються. Знайти спільні цілі і мрії. Зробіть загальні плани. А робота над їх виконанням разом.

18 років Гроші є ресурсом, який ви повинні керувати однією командою. Вони ніколи не допомагають, якщо ви боїтеся використовувати їх. Дізнайтеся, щоб довіряти партнерам. І пам'ятаєте: приховати гроші від дружини "в сході" - це хідтон.

19.00 р. Вчимося прощати і забути Швидко і ніколи не пам'ятаєте старі захоплення. Зосередьтеся на майбутній і нехай минуле тримає вас. Пам'ятайте, що ви зробили, але тільки для практичних цілей. Не відображається. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. З іншого боку, прощення звільняється. Просто відрізати якірну мережу і плавати без пошуку назад.

20. В кінці дана порада може бути єдиною. Використовуйте його як принцип вашого життя, який може змінити все. Ніщо не може завадити Ваше щастя. Любов завжди воскресне. Він візьме його.

Ведуться не "і вони жили щасливо коли-небудь після." Це робота. Це готовність постійно інвестувати в відносини. Тільки після того, як вони проходять перевірку часу. Ведуться роботи з відносинами і щастям.

Це уроки, які я навчився занадто пізно.

через golbii.com/poslebraka/