18 Правила етики Кожна людина самозагарювання повинна знати

У сучасному світі, не знаючи правила етикету, що йде проти суспільства, розширюючи себе поганим чином. Я подарую вам вибір діючих правил, які кожна людина, яка поважає себе та інших.

1,1 км Ми не відвідуємо без виклику. Якщо ви побували без попередження, ви можете дозволити собі бути в халаті і курчатах. Один британський леді сказав, що коли з'являються гості, вона завжди кладеться на взуття, капелюх і займає парасольку. Якщо вона любить людину, вона буде проголошено: «О, як пощастило, я просто прийшла!» Якщо ви не любите, "О, що таке життєдіяльність, я повинен піти."

2,2 км Парасолька ніколи не висушена у відкритому стані - ні в офісі, ні на гостей.
Необхідно скласти і покласти на спеціальну підставку або повісити.

3. У Сумка не повинна розміщуватися на колінах або на стільці.
Невеликий елегантний муфтовий мішок можна покласти на стіл, об'ємний мішок вішати на спині крісла або покласти на підлогу, якщо в ресторанах немає спеціального крісла (наприклад, часто пропонуються). На підлозі.

4. У Сумки для целофану допускаються тільки на поверненні з супермаркету, так як паперові торгові пакети з бутиків.
Виготовляючи їх з вами, як сумка є шахрайством.

5. Умань Чоловік ніколи не носить жіночий мішок.
І він тільки бере жіноче пальто, щоб принести в гардеробну.

6. Жнівень Домашній одяг - штани і светри, комфортні, але мають гідний вигляд. Горобку і піжами призначені для прогулянок у ванній кімнаті вранці, а ввечері – з ванної кімнати до спальні.

7. Про нас З моменту поселень у окремому номері, навчайтеся вибити, прийшовши до нього. Він зробить те ж саме перед входом до спальні.

8. У Жінка може не знімати її капелюх і рукавички в кімнаті, але не її капелюх і рукавиці.

9. Навігація Загальна кількість ювелірних виробів згідно з міжнародним протоколом не повинна перевищувати 13 одиниць, включаючи ювелірні кнопки.
Кільце не надягає над рукавичками, але допускається браслет. Чим темніше вулиця, тим дорожче ювелірних виробів. Алмазки, які використовуються для того, щоб розглянути вечірню прикрасу для одружених жінок, але недавно він став правом носити діаманти протягом дня. На юну дівчину сережки гвоздики з діамантом близько 0,25 каратів цілком доречні.

4569984

10. Правила оплати в ресторані: якщо ви скажете фразу «Я запрошувати тебе», значить, ви платите.
Якщо жінка запрошує до ресторану бізнес-партнера, вона сплачує. Ще один рецепт – «Ойдіть в ресторан» – припустимо, що кожен платить за себе, і тільки якщо сам чоловік пропонує платити за жінку, вона може погоджуватися.

11. Людина завжди є першим, щоб увійти в ліфт, але один найближчий до дверей.

12. У машині найпрестижніше місце вважається за кермом, він зайнятий жінкою, чоловік сидить поруч з нею, і коли він знаходився з автомобіля, він тримає двері і дає даму руку. Якщо чоловік їде, жінка воліє за ним зайняти місце. Де б жінка сидить, людина повинна відкрити двері і допомогти їй. У діловому етикеті чоловіки все частіше порушують цю норму, використовуючи девіз феміністів «Немає жінок і чоловіків в бізнесі. й
13.00 р. Скажіть, що ви на дієті є поганим тоном.
Крім того, не можна під цим приводом відмовитися від страв, що пропонуються хоспісною господинею. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так само слід робити з спиртом. Не скажеш всіх, чому не варто пити. Запитайте на сухе біле вино і трохи просійте.

14. Теми табу для маленької розмови: політика, релігія, здоров'я, гроші. Непристойне питання: "Дуже, що плаття!" Скільки ви платите? Як відреагувати? "Це подарунок!" Перенести розмову на іншу тему. Якщо співрозмовник наполягає, акуратно скажеш: "Я не хотів би говорити про це".

15.00 р. Кожна людина віком від 12 років називається «ви.» Почуття, щоб почути людей, які говорять "Ви" для офіціантів або хаффистів. Навіть тим людям, з якими ви добре знаєте, в офісі краще звернутися до "Ви", щоб "Ви" - тільки в приватному режимі. Виняток є якщо ви є однолітками або близькими друзями. Як відреагувати, якщо співрозмовник наполегливо “замовить”? По-перше, запитайте, «Соррі, ти йдеш до мене?» В іншому випадку нейтральний шприц плечів: «Соррі, але ми не включили вас. й

16.00 р. Неприпустимість відсутній, тобто просто йде, неприпустимо. Недопустимий говорити про близьких, зокрема, обговорювати чоловіка, як прийнято в нашій країні. Якщо ваш чоловік поганий, чому б не розірвати його? І це просто неприпустимо говорити з контемптом, з гранатометом, про рідну країну. «У цій країні всі крококи...» – в цьому випадку ви також маєте на увазі цю категорію людей.

17.00 р. У кінотеатрі, театрі, концертному залу, щоб піти на свої місця, необхідно лише зіткнутися з сидінням. Перший чоловік.

18 років Невинні речі повинні зберігати секрет: вік, багатство, криві в будинку, молитва, склад медицини, любовний кар'єр, подарунок, честь і блюдо.

Не позбавляйте їх можливості дізнатися!