20 речей Кожна мама витримає

Коли дитина народжується, всі зміни, а ритм життя молодих мам стає різним. Наприклад, вони використовуються для того, щоб провести 15 хвилин, промиваючи їх голови, і зараз вистачить для них. Веб-сайт Я зробив деякі веселі спостереження для вас, які здаються знайомим тим, хто має дитину. Вони не про всіх мами, але можливо, ви визнаєте себе в них.

Про себе і свою дитину, ви починаєте сказати «ми»: «ми хворіли», «ми загубили зуб» (хоча ви особисто маєте всі зуби на місці). За 7 хвилин ви робите більше речей, ніж інші речі. Коли діти йдуть в ліжко, ви можете зробити все. Наприклад, миття, прасування, пральні підлоги тощо. Коли ви зустрічаєте друзів, ви часто розповідаєте про вашу дитину і скільки ви пропустили. Ви навчитесь подарувати вашій дитині ін'єкції, хоча ви звикли до мухів на увазі голки. Ви можете зробити відразу кілька речей: варити вечерю, вигодовувати дитину, поспілкуватися по телефону, і дивитися улюблене шоу. Julius Цезар тихо курить на бокових лініях. Сонце збуде вас більше, ніж любов. Ви можете почути Вашу дитину, якщо це ніч, двері до кімнати закриті, а Ваш чоловік поруч з вами. Дитячий одяг цікавіше одягу для дорослих. Ви будете переключати місця з дитиною, а не дивитися його страждають від високої температури. Ви раптом почали помітити велику кількість небезпек на дорозі: пити, шпинделі, сердитися сусіда собака названа нечітким. Чи є вони тут раніше? Ви зможете подивитися телевізор самостійно, коли ваші діти знаходяться в ліжку більше 30 хвилин. Відпочинок, коли ви йдете в магазин самостійно, без дітей. Ви привітаєте дитину, щоб піти у ванну, якби він отримав медаль. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви одягнете частіше, ніж будь-яка дівчинка з підлітками. Ваш одяг знаходиться в каші, я не знаю чого. Готель знаходиться в 15 хвилинах ходьби від готелю. Ви знаєте, хто Smurfs, Фікси та інші персонажі мультфільмів. Ви також знайдете собі співати дитячі пісні навіть після того, як ваша дитина засвоюється. Тепер ви можете гордо відсвяткувати День матері, прийняти привітання та отримувати подарунки.

через adme.ru