512
Побачила, що хтось забув гроші в банкоматі. Що він зробив ...
Вчора, на шляху від роботи я вирішив піти в банк, щоб зняти гроші з картки. Коли я пішов до банкомату і вставив картку, я бачив, що було $ 500 прилипання з рахунку. Я забрав гроші, ходив в банк і пішов в менеджер, демонструючи рахунки. Вона запитала: «Що ви хочете від мене?» Що робити з ними? « » » » » » » » » » » » » »
Я відповідав, що я хотів знати, хто використовував банкомат до мене і повернути гроші до власника. Вона назвав її колегою і він взяв гроші і написав номер телефону і ім'я. Наступний день, телефонний ранг. Він був, що хлопець з банку. Він сказав, що на третій спробі він знайшов власника грошей, і він тепер на одній лінії з нами. Власник, або скоріше власник грошей був певним Редагом, 92 років.
Стара леді подякував мені і сказав, що вона буде тільки взяти $ 480 і дати мені другу двадцять як винагороду. Але я категорично відмовився. У зв'язку з тим, що минулі гроші вона мала до кінця місяця. Відчуйте свій хороший день і не приймаючи будь-яку винагороду, вішуючи телефон. Ані $20, ані, що старі жінки вийшли з неї. Так я назвав банк і попросив менеджера перенести $ 200 від мого облікового запису до Редагу. Його колега захопила нашу розмову, і я чую, що він відправив її сто. А потім я отримав виклик від банку, і вони сказали, що вони підняли $ 300 для цього бабуся в всьому відділі.
Добре, мати хороший день, Редаг. Травня Різдво приїжджає трохи раніше!
: маркетій.ру
25 фотографії що буде прожити ви що реальність є багато Cooler than Photoshop
Вона прокинула собаку з вікна автомобіля, але час реагувати.