Вона Lost 108 Kg Після Breaking Вгору З Guy Хто Was Її Вага A Фетиш

Якщо ви очікуєте, щоб подивитися фотографії худий, то тут немає, бо 51-річний Патті Санчез (Patty Sanchez) з Рено, Невада, США, вдалося з'їсти на неймовірну 327 кг, з яких так далеко не втратили лише 108 фунтів. Патти ate 13,000 калорій кожен день, щоб задовольнити фантазії її чоловіка, з яким вона була щасливо parted.

Це те, що 51-річний Патті Санчез виглядав як раніше, коли зважився монстроус 327 кг, який недорогий перетягування її в могилу.

"Я був величезним і я помирала повільною смертю", - сказала вона.

Таке величезне число додаткових фунтів Патти, отримані в зусиллях, щоб порадувати її чоловіка і інших онлайн-фетишів. Вона бажала бути найперспективною жінкою у світі, їсти 13,000 калорій в день протягом декількох років.

На щастя, вона зламала її фетішом і вирішила повністю змінити своє життя, перейшовши на дієту.

Патті вже втратив вагу від 327 до 219 і не збирається зупинитись.

Я усвідомлю, що мої відносини з їжею приділяють іншим, але не мене.

Patty - сказав, що втрата ваги різко поліпшується як свого особистого, так і сімейного життя.

«Я ніколи не боявся смерті до, і я ніколи не думав про це, зростає більше і більше. Але коли він потрапив до того, що я не можу піти в ванну, не взявши на себе дихання, я став хвилюватися, що смерть могла б взяти мене від своїх дітей і онуків.

«Я зустрівся в 2000 році. Я відкрив новий світ для нього. 90% наших взаємовідносин, що обертаються навколо їжі.

Патті з синами Скотт Веббер (30) і Logan Webber (28)

"Я відчував сексуальний і був щасливий, щоб він щасливий, - додав він. Але це не порадувало своїх синів, які дуже хвилювалися про швидке збільшення ваги матері.

Ще до того моменту, що Патти почали отримувати 6,5 кг на тиждень. Чим більше я отримав, тим більше кохав мене, і щасливий я був.

«Я постраждав від того, що я відчув від мого двоє відчуттів, але це було навпаки з ним. Він сказав, скільки він любив мій тіло, що я пропустив в мої минулі стосунки.

В даний час вона потрапила до того, що Патти втомилися від неї, і вони зламали. Після того, як він пішов, я був лежав в ліжку і ніхто не був там, щоб допомогти мені.

р.

Після того, як Патти стали настільки важкими, що вона буквально не могла прогулятися по будинку або навіть поїсти себе.

«Три кроки з мого ліжка до ванної були передані мені неймовірну труднощі. Займав мене близько 20 хвилин, щоб повернутися до ліжка. Я ніколи не залишив будинок, він був самотнім і темним періодом у моєму житті.

«Я не поклав себе в душі. Я був занадто великим для нього і не міг добре мити.

Патти тепер продаються для своїх синів, їсти 3,000 калорій в день і рухатися далі.

Я залишаю від швидкого харчування і їсти більше овочів, фруктів і птиці.

"Нехай я можу, нарешті, зробити те, що інші люди беруть на себе, і що я не можу дозволити собі так довго - прогулянку, ванн і пофарбувати свої зубчики. й

Ми пишаємося тим, що я зміг змінити своє життя і зараз у нас є набагато краще відносин, ніж раніше.