Я просто не розумію чоловіків, які скаржаться, що жінки потрібні тільки гроші. . й

Я ніколи не судив жінок, які хочуть гарного життя, я просто не розумію чоловіків, які скаржаться, що жінки тільки потребують грошей. Але вони виглядають добре вкрито, в красивих сукнях, з довгими волоссям, з яких приємний запах парфуму і на руках якого акуратний французьким ... Вони говорять про красу Булсіт! Краса вимагає грошей! Навіть якщо це природно, вона повинна бути підтримана, тому що вона набагато приємніше бачити вашу жінку в Лозинах і в чорному одязі з сваровськими стразами, ніж в джинсах і старих сандалі.

І тепер пропустіть момент зовнішньої краси і одягу.
Дівчина думає більше про своє майбутнє, ніж чоловік. Після того, як вона повинна народжувати дитину, довести його до вас, дати йому освіту, покласти його на ноги. Ви хочете, щоб ваша дитина була щасливою і не потребує нічого? Я думаю, що кожен хоче. Тепер питання знову? Бажаєте жити з чоловіком без мети, з ліньою особою, яка може скаржитися тільки про те, як погані речі? Я не знаю. Адже це не те, що сім'я не зможе забезпечити, він не може дійсно виглядати після себе. Звісно, простіше відлякувати все на жінок, які просто потрібні гроші. Хто зараз не потребує?
А щоб не скаржатись на життя і дівчат, потрібно думати про те, що можна подарувати їй, що майбутнє вона з вами? Що ви робите для вашого щасливого життя? Після того, як дівчина з часом безсмертна вибрала найсильнішу людину для створення сім'ї.

浜у 涓 蹇

3425570