За п'ять років мені боляче красива жінка. Я вирішив жити з нею. Але я не знайшов її повністю.Я дуже хотів бути з нею. Я вибрав її свідомо. Вона була чудова жінка, так чуттєвий, смішний і красивий. Вона зробила мене сміятися на точку втрати мого імпульсу, кинув мій мозок з її wit і amazed мене з її екзотична краса. Щоранку я прокинувся з рукою на грудях і зрозумів, що я був щасливим. Я просто любив її дико.
На жаль, як справа з багатьма молодими парами, наша нездатність оцінити любов до наших відносин призвело до неприємних змін. З того часу ми вступили до цього болючого повсякденного життя, я навіть почав побажати, що у мене була інша жінка, яка буде легше любити, і хто буде любити мене так само легко.
Тепер я був через це, я розумію, що я вибрав її менше і менше.
Щодня протягом п'яти років я обрала його трохи менше.Я залишився з нею. Я просто припинив її підбір. Постраждали від неї.
Що означає вибрати? Це означає визнання і вдячність, що вона принесла до мого життя щодня: її сміху, її краса, її чуттєвість, її грайливість, її дружба - список йде на.
На жаль, я не бачу його в той час і не відчув себе всі чудові речі про неї.
Я був занадто божевільний на її. Для його ненадійності, вимогливості, строгості та інших негативних особливостей.
Чим більше я спробував побачити її недоліки, тим більше я бачив їх і сплачував її назад: Я поганий, як погано. Природно, це тільки посилило напругу в наших відносинах.
Цей кошмар триває більше п'яти років.
Вона воювала мене, щоб вибрати її. Але це приплив. Ви не можете змусити когось вибрати, навіть якщо вони колись любили вас.
Але щоб бути чесною, вона не повністю обрала мене. Небезпечна небезпека для мене була доказом цього.
Але тепер я зрозумів, що вона була агресивна, тому що вона не відчуває себе безпечною навколо мене. Вона побачила, що моя любов була запеклою, і вона боїться, що я відкидав її.
І пішов.
Не повністю вибираючи свій день протягом п'яти років, фокусуючись тільки на поганих моментах, я залишила її.
Я один раз вніс його в мій будинок як дорогоцінний квітка, а потім просто кинув його, залишаючи його, щоб летіти в сухому гарячому повітрі наших відносин.
Якщо ви зараз перебуваєте в відносинах, запитайте самі питання:
« » » » » » » » » » » » » » »
Чому я вибираю її або його сьогодні??
Подумайте уважно. Ви не можете просто сказати, що ви вибрали, тому що ви хочете.
Якщо ви не знайшли відповіді сьогодні, запитайте себе завтра. Не завжди можна приїхати до думки відразу.
Але якщо багато днів пройшли і ви все ще не можете розповісти про себе, чому ви обираєте цю людину і ваші стосунки в напругу, просто дозвольте її йти. Дайте їм можливість знайти когось, хто любить їх щодня.
Ваш коханий має право бути дійсно обраним. Щодня.
Ви теж.
Будьте розумні.
Кредит Bryan Reeves
Веб-сайт
Фото на перегляді: Станіслав Єдрєєв
через vk.com/s.edreev