«Я щаслива людина. У мене є старший брат.

Чому я маю рубець на голову? Намагалася поділитися пластиковим браслетом з братом, і я полю голову на холодильник.

Чому я маю рубець на нозі? Ми вирішили покататися на гору разом на велосипеді з словами:Це божевільна бути океї, не ссать!?

Чому я маю рубець на руці? Добре, це всі мої помилки ...
Ті великі братські схили.

Тепер за головне. Щастя, «Найбільшого щастя мого життя» – про Його, про мого старшого брата! (Швидкий від мого брата).
Я був народився. Коли я народився, він жив протягом двох років, дізнався багато. Для мене завжди був піонер.й Він був першим в дитячому садку, а потім в школі. І я шукав своїх оповідань - добре, як це було в дитинстві? І в школі? Що потрібно знати, щоб вижити?

Я був удачливий тренер від народження. Для мене він був інструктором з різних хитрощів від бойовиків, а футбольний тренер і майстер маніпуляції, і, звичайно, старшого брата, який потрібно слухати.

Я точно знаю, що людина, що орган, який він в основному замислюється (брайн, звичайно!) і як передати необхідну інформацію чоловікові (просто покласти, без зайвих гілок).
Він сказав мені про своїх подруг. Я можу це зробити. Моя сестра, що майже людина.й Я сказав йому, що його подруги були гідними уваги і які були ідіозами. Со юніори. Моя сестра – це ще один брат.й У вас є один, щоб розповісти вам докладно, і жінка мозок, щоб зрозуміти цей комплекс ілологічної поведінки жінки.

Я не леді. Я не грала з ляльками, я мав щось цікавіше - старший брат. Я не захотіла зачіска над будинком - ми пахнемо результат пайки мого брата. Я не зносила сукні, які часто - в них це некомфортно до скейтборду або забити гарну мету. Я не знаю, який колір помада був правильним для мене, але я точно знаю, де я подумав, що я був леді і не потрапив.
Я не торкався. Поблизу старшого брата.

І я дуже радий мій брат завжди взяв мене з ним, хоча я дівчина. Зіграли футбол разом, ванн, вело, просто ходив, поїхав автомобіль, потрапив в неприємності, навіть життєздатність. Ми завжди разом. Ми воювали, боролися, задеклала війну один одному. Але це все в дитинстві переважно. Важко боротися зараз. Ми знаємо, що ми всі Не можна замінити нас.

Ми не можемо навіть поспілкуватися, просто їдемо в машині, слухайте музику, яку ми любимо і будемо в неймовірному миру і атмосферу самого ніжного тепла. Друзі не люблять грати з нами, оскільки ми вгадаємо слова і вироки занадто швидко. Займає лише 2-3 секунди, а другий з нас вже знає, що це про. Багато людей думають, що ми можемо прочитати один одному. Давайте мені розповісти вам секрет: це.

Так, він все ще заблокує мене в туалеті іноді, і я чую, що він не може допомогти, але лікується на двері. Якщо я їду, і хтось зрізав мене, він може стрибати з автомобіля в будь-який момент і покарати всіх відповідальних. Тексти пісень, а це означає: І якщо я порізати його, Я б сказав, Добре зроблено! Моя школа!

Я дуже щаслива людина. У мене є старший брат.й І часовий друг, радник, помічник, підтримка, тренер, гравець в тій же команді, молодят і просто чудова людина.

Коли ми були діти, ми спілкувались нестоячим, бо ми прожили в одному будинку, і весь вільний час ми разом. І не думайте, що ми співали, як голуби, говорили приємно над чашкою чаю, або просто захоплювали один одного. Про нас Я скажу вам більше, мій брат є єдиною людиною в світі, яка не могла б просто поцікавити мене, але прокинуся на мене! Але роки навчання є їх частиною. Тепер я не гона загорнути. Тепер навіть Будда заздрить мій нескінченний терпіння.й

В цілому старший брат є скарбом.
Це коли, крім всіх жіночих справ, можна зробити половину чоловіків. Наприклад, змінити колесо, запалити вогонь, занурити картоплю, забивати ніготь, покласти в очі.
Якщо хтось намагається працювати над вами і у вас є секретна зброя: Я зателефоную мого брата! Подаруйте нам!
Це коли ви знаходитеся як, так і простягається тільки йому, бо він є найдовшим.
У той час, коли ви одні, і він бере полум'я. (Для того, щоб ви знали, способи відродження батьків не порівняти з уявою брата.)

Старший брат, як фортеця, тільки м'який.й Також можна лежати на животі.

З любов'ю і повагою до всіх братів і братів, старших і молодших. Люблю і побачити один одного!

Автор: Аліса Міфтахутдінова
Фото на попередній перегляд: шпалери-table.ru

через шпалери-table.ru/photo/deti/13-9