526
15 фрази Джульес Ренар про головне без зайвих клопів
Jules Renard - французька новиця і драматург, який писав для себе і любив весь світ.
Веб-сайт Він вибрав 15 котирування від свого щоденника, які були опубліковані після смерті.
Письма - це особливий спосіб розмови: ви спілкуєтесь, і ви не перериваєте. Подруга є хто, коли вам потрібно, з'ясуйте його. У той час, коли людина так само, що він може бачити весь світ. Якщо є слово "дус" у фразі, громадськість, незалежно від того, як вишукано, почне тільки таке слово. Я люблю себе самотньою, навіть коли я сам. Якщо гроші не хороші, подаруйте своїм сусідам. Людина, яка любить правду, не потрібно бути поетом або великим чоловіком. Він є поетом і великим. Людина, яка щаслива - людина, яка зробила те, що інші були просто готові зробити. Класика не обов'язково те, що ідеально підходить; це просто означає, що людина встигає зробити щось красивим з часу. Laziness – це місце для відпочинку, перш ніж ви втомилися. Важкий - це свого роду гордість, яка принаймні аннойс інших. Життя. Я розумію його менше і більше і більше. Не повторіть, що ви не чули себе. Людина з характером рідко має приємний характер. Життя коротке, але ви завжди будете нудні.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8