15 Цитати з Чарівна Monica Bellucci

Не перебільшуючи, Monica Bellucci - чудова актриса і одна з найкрасивіших жінок на Землі. вона 51, але вона ніколи не перестає надихати дизайнерів, починаючи з фільмів і насолоджується життям.

Веб-сайт Я збираю вам мудрі котирування цієї фантастичної жінки як доказ того, що зовні красива людина може мати красиву душу.

• Краса стає проблемою для жінок тільки в двох випадках: коли немає і коли немає нічого, але краса.
  • Почуття внутрішнього комфорту - це не те, що ви шукаєте, але як ви відчуваєте всередині. Я щаслива людина, тому що я досвідчена багато любові до себе - маю дуже велику сім'ю.
  • Кожна жінка любить бути коханою.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • Краса не можна сказати, що це тягар. Не ярмарок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Крім того, це буде проходити, ви просто повинні чекати. Як хтось сказав, що її дія займає всього три хвилини, а потім ви повинні мати можливість тримати очі на себе.
  • Не щастило людей, які є ревнощами, тому що вони допускають вас краще.
  • Що робити, коли я старший і мій рефлексія в дзеркалі більше не радує? Сама річ мій мама зробив. Я не буду дивитися в дзеркалі, я буду дивитися на своїх дітей.
  • Ми всі необхідні ілюзії. Саме тому ми любимо кіно.
  • Я завжди кажу молодим дівчатам, «Дуже любити своє тіло!» Після всього, немає ідеального, і зрозуміло, що жінка з фігурами не менш красива, ніж тонка дівчинка. Ви просто повинні навчитися приймати себе як ви.
  • Фемінність – гармонія, природність та чуттєвість.
  • Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не буде тонким. Я гарну лазу природи. Я люблю їсти. Я реальний, що я. І вона не має наміру бути підробкою.
  • Ви повинні бути приховані. Після того, хто ми: божевільні, намагаючись зберегти свій баланс на м'ячі, що себе, шпиння на жахливій швидкості, проходячи через Всесвіт. Хто може бути ідеальним?
  • Моя дочка сказала мені недавно, мама, хочу бути, як ви. Я не хочу працювати. Я хочу бути мамою, і коли я виросту, моя дочка буде працювати. Не думаю, що я працюю.
  • Час руїни все. Покажіть, що у вас є гарне червоне яблуко. Невеликий час пройде, і він зморщиться, він буде запроваджений черв'яками. Це те ж з людьми.
  • Я ніколи не хочу бути 20 знову.

Фотозвіт: Український

Веб-сайт: www.newknd.com/media/x1920/MonicaBellucci2877189110.jpg