Живлення дивної мазі.

Після того, як я не пам'ятаю, коли) з'явився сайт, випадково знайдений. Коли я робив паперову роботу на комп'ютері. Я зробив. Підтвердіть всі письмові слова.

Я кладу його в цитату, як я скопіював його.

В домашніх умовах робимо самі дивні мазі.

Рецепт:

Візьміть 40г. воску натурального (не воску!), 100г. оливкової олії (можна і рослинна), 2 ст. цукру піску. Подрібнити воском в олії, додати цукор і покласти на повільний вогонь. Повільно помішуючи, розтопіть віск і цукор в олії.

Розчиняє довгий і повільний. Безперервно перемішати, цукор починає горіти (але це не особливо страшно).

В результаті воску підуть від твердого до м'якого стану. Вона повинна бути однорідною мазі.

Холодильний і функціональний. Я поклав її в кремові банки, і вона триває рік, вона не погана.

Це глибоке проникнення мазі.

Ця мазь знімає будь-який запальний процес.

Покажіть, що ми обробляємо.

1,1 км Нежить і фарш носа. Нанос на носі або укласти в кожну ніздрю. Не простягається. Особливо добре, хто має маленькі діти, щоб не катувати їх крапками. Допомагає негайно.

2,2 км Болить горло. Також поширення в області мигдаль. Покрийте горло.

3. У кашель. Подрібніть груди. Ми робимо як передній, так і назад.

4. У Шини в роті і губах.

5. Умань Заднє запалення. Тампон всередині. Що я часто страждаю від. Без цієї мазі, я складаю. Пройшов наступний день.

6. Жнівень Будь-яка стирання і заспокоїти на поверхні шкіри вже очевидним запаленням навколо. Моя сина мала велике вухо, що виїжджала останнього літа. Увечері вушка стала яскравою червоною і набряклою. спекотний зовні. Немає бандажів. Не буде хлопчика ходити по вулиці з нею.

Збережено дивну мазь. Змішані 2 рази. На наступний день (!) все пройшло, тільки скоринки з сорок.

269422