7 порад, щоб допомогти вам любити себе і ваше тіло

Коли ми подивимося на себе в дзеркалі, що ми приділяємо увагу? Як правило, ми помітили тільки наші недоліки і псуємо настрій протягом всього дня. Ми часто чуємо фрази, такі як «Щоб потрапити у форму» і «Я розслаблений!» Тексти пісень, а це означає: І ми переконуємо себе і інші, які наше тіло є проблемою. Таким чином, ми пропонуємо нашим мозку, щоб побачити лише речі, які ми не любимо.

МиВеб-сайт Ми віримо, що кожна людина красива своїми силами, і ми хочемо поділитися порадами, які допоможуть вам самі полюбити.

Подумайте позитивне, незалежно від того, як він спрацьовує. Візьміть картину себе або підійдіть до дзеркала і фокусуйте на тому, що ви знайдете привабливо. Подаруйте собі комплімент і подумайте про те, що може сказати інші люди. Не пропустіть на деталі. Не варто псувати весь образ. Подумайте про те, що ви знайдете привабливість, це набагато приємніше. Ви завжди маєте вибір. Якщо ви вирішили змінити, але якщо ви вирішили зробити це, не повернувшись. Чи не дивно надихає. Спробуйте нові вправи в тренажерному залі, перейдіть на йогу. І найголовніше, думаю, «Я можу це зробити!» Стоп порівнювати себе іншим людям. Намагайтеся відштовхувати, що думав, як стійкий літа. Адже люди не вірять, що троянда красива, ніж ромашка – це абсолютно різні квіти. Кожен має свої недоліки. Навіть найуспішніші, привабливі і тонкі люди іноді відчувають байдужість. Ми можемо думати про нього як ідеальний, але він теж, вірити мене, дивиться до когось. Шлях до зміни довга і рогиАле нічого не буває вночі – практика, пацієнт і не зупинятися.

www.pinterest.com/mesamaria/artist-duane-bryers-1911-2012/