Тексти пісень, а це означає: В моєму серці немає.

Під час терористичних нападів у Парижі відомий французький журналіст Антойн Лейріс втратив свою половинку. Свій піврічній син Мелвіл був лівий без матері. Атойн вирішив не захопити свого граната, і залити почуття у відкритому повідомленні терористів, які він опублікував на своїй сторінці Facebook. Цей лист здивував читачів, тому що він не містить краплі ненависних.

Тексти пісень, а це означає: В моєму серці немає.

Упродовж дня повідомлення журналіста зібрали більше двохсот тисяч репостів. Редакція Про нас Я не можу зупинити повідомлення цього дивного тексту.

С ***

«Про те, що трагільна п'ятниця ніч ви прийняли життя особливої людини, матері моєї дитини і любов мого життя. Але ви не будете відвертатися від мене за своїми діями.

Я не знаю, і я не хочу знати, хто ви. Тексти пісень, а це означає: Ти духовно мертвий для мене. Якщо Бог, в ім'я якого ви вбиваєте сотні інших людей, дійсно створювало вас у власній образі, то кожна куля ви впала на дружину і інших безневинних потерпілих йому правого в серці.

Ви намагаєтеся створити страх і ненавидіти в серцях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але ви не отримаєте! У серці не є крапка ненависті. Ви втратили.

Я побачила дружину вранці після декількох днів очікування. вона була гарною, як вона була в п'ятницю, коли вона залишилася на концерті. І як красиво, як це було дванадцять років тому, коли я бачив її вперше і впала в любов.

Природно, я серцеробен. У цьому я визнаю свою перемогу, але ви не будете вигодувати від неї. Моя дружина стане невидимимим ангелом поруч зі мною і Мелвіль щодня. Я в кінцевому підсумку зустрітися з нею в рай, де ви замовляєте.

Я був самотній з сином, але разом ми сильніші, ніж всі руки у світі. Я не маю часу для вас більше, тому що я буду у розпорядженні Мелвілла зараз, хто прокинувся. Ми раді вітати вас на обід і грати в будь-який час. Моя жінка зросте щасливою і безкоштовною. У ній немає, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся! ?

С ***

Редакція Про нас Вона підтримує Антоїну і дитину. Ми повністю погоджуємось з тим, що їх дивно людське становище. Знеболює все. Ми повинні бути сильнішими, ніж це, навіть якщо ми повинні вичавити зуби. Це божевільна океї!

ОНОВЛЕННЯ БІЛЬШЕ: Оскарження Ізобеля Баудрі, виживання терористів на концертному залі Батаклава в Парижі

через igenno.cc/muzhchina-napisal-terroristam