З іншого боку Дельфіна покаже, що кожен повинен знати!

The Dolphin Show - це неймовірно захоплюючий і яскравий захід, який назавжди залишає приємну пам'ять у вашому серці. Що може бути більш красивим, ніж дружні дельфіни? На такому шоу мріяти отримати як дорослі, так і дітям.

Але є вниз до цієї історії...

Майже всі дельфінаріуми в Росії сильно переповнені. Дельфіни, блюги, морські леви та ущільнювачі розміщуються в якості оселедця в бочки. Продовжуємо в сезоні роботи, фотографії та «дельфінотерапія».

Але це не достатньо для власників! У той час як літній приплив відвідувачів, дельфіни відправляються на екскурсію до мобільних дельфінарій або за кордоном. Але для дельфінів - це не щаслива поїздка насолоди, але тільки новий круглий тон. Кожен рух - це жорстокий стрес і новий ангуш.

Тут в таких коробках, половина заповнена водою з фексами і сечею, дельфіни і блюги витрачають багато днів поспіль. В результаті вони замерзають, хворіють, огорять очі. «норм» будь-якого мобільного дельфінарію, «норм» будь-якого транспорту дельфінів. Більше грошей для власника! Це єдине, що це зроблено.

Думка колишнього працівника київського дельфінарію:

«Я працюю там за короткий час. Я не можу нести пам'ятки цієї тюрми. Дельфіни в перервах між виступами просто лежати без руху на воді і вірити мене дуже не весело відчувати. Відчувається, що життя не приємно їм. Вони просто лежать своїми нісами в бар'єрі, які назавжди заготовили їх з дому – море. Я думаю, що в таких моментах вони думають про те, що вони ніколи не побачать море, не занурять в глибину, не грають з хвилями, це страшне слово – НІКЕР!!! І ми дивимося і радіємо, ми весело і добре. Дельфіни спійшли в море через свою нездатність і доброту, не просять зануритися в кашель привозили до дельфінарію і зробили з них «клавши за барами» назавжди!!!

Не займе багато часу. І вони вже готують нові клоуни, коли вмирають від тривалості і безнадійності! Вони живуть в цій в'язниці між власними калами, де люди також купують. Вони приносять хворі діти. Нав. Дельфінові кали навряд чи вилікувати їх. І так, що вода не цвіте, і не прокидається її потопити хлором! Чи є ці цілющі ванни для дельфінів і дітей? Головне, що вода виглядає кришталево! Ніщо інше питання для управління!

Неважливо. Яким чином багато людей прийшли до шоу. Директор працює в касовому реєстрі протягом години, щоб дізнатися, скільки грошей є. Що це було? Для радості людей? А! Який з них збирається піднімати палець для цього? Гроші Це точка!

І вони не цвітуть їх, реклама, відео, листівки. Головне, що більша кількість людей незабаром придбає нові дельфіни, і вони не є дешевими (повідачі, перевезення, навчання, придбання документів, посадових осіб).

Люди часто пишу про те, як вони люблять дельфіни. Якщо ви любите, не побачте їх уповільнення, не зателефонуйте цим в'язницям. Ми не можемо зберегти їх, але ми можемо зберегти тих, хто все ще плавається в морі. Якщо ми не йдемо на виконання, бізнес стане некомерційним і закритим!

Тексти пісень, а це означає: Ми думаємо, що вони посміхаються, але це просто рот вирізається і нічого більше... Він посміхається, коли він вболить. Це посмішка зробленого! Вони були царями моря, і тепер вони в'язниці. Я сподіваюся, що хтось чув мене. Дякую.

Вибрати 42 _

Українська

Категории

Смотрите также

Новое и интересное