р.
На мій погляд, не варто забувати про догляд за домашніми волоссям. Трави надають нам чудові можливості. Після того, як вони можуть бути підібрані свіжими на вашій країні, ви можете купити сушені в аптеці, і використовувати лупа, і для блиску, і проти випадіння волосся.
Відвар ромашки
Посмішка є однією з моїх улюблених трав. Ось чому це завжди в будинку. Широкий асортимент його застосування. Допомагає при захворюваннях печінки, шлунково-кишкового тракту, шлунково-кишкових і дванадцятипалих виразках, менструальних розладах, ниркових розладах тощо. І, звичайно, добре працює на шкірі і волосся.
Для волосся я зробіть відвари за наступними рецептами:
Найпростіший спосіб - 1 столова ложка сухих квіток ромашки залити 1 склянкою окропу. Я більш комфортний, що робить його в термосі. 1 час.
Якщо я хочу міцного бульйону, я готую по-різному. 4 столові ложки суцвіть залити 200 мл окропу і покласти на водяну баню протягом 30 хвилин. А потім фільтр. Відвар концентрований, при бажанні його можна розвести.
Добре, третій варіант - 2 столові ложки сухих квітів заливають 1,5-2 склянки гарячої води, накладають на повільний вогонь. З моменту кипіння я кип'ятаю 5 хвилин, зніміть з вогню. Відвар готовий. Для його приготування використовують емальовані страви.
Результат:
Якщо виникають будь-які абразії, рани або опіки від хімічних речовин на шкірі голови, то ромашкові відвари сприяють їх загоєнню. Вони також мають бактерицидні властивості.
На щастя, проблема з лупа для мене недавно не актуальна, але коли це було, було ромашка, яка допомогло впоратися з нею.
Відвар ромашки хороший для тонування або розщеплення волосся. І надає волоссю об'єм. До речі, його можна використовувати як натуральний барвник. Але цей варіант не підходить для дівчаток з темним волоссям. Я коричневий чоловік з червоним волоссям, моє волосся дає ромашку золотистий відтінок.
Відвар кропиви
Неймовірно викликає мене самі позитивні емоції. Застосовується при лікуванні туберкульозу, захворювань судин і суглобів, сечового міхура, підвищення температури, геморой, анемії, захворювань нирок і ін. Дуже популярні настоянки і маски для шкіри обличчя і тіла на основі кропиви. Звичайно, це також корисний для волосся.
Способи приготування бульйону:
Також можна приготувати відвар кропиви декількома способами і не складніше, ніж ромашка. Співвідношення я завжди бере на себе те ж за 1 л гарячої води 3 столові ложки (або 3 фільтрові пакети) висушеної кропиви.
І я варю так, як просто залити і наполягати за 1 годину, або покласти на водяну баню і так відварити 30 хвилин.
Якщо використовувати цей бульйон як промити, то розвести його 1 л окропу. І іноді в підготовленій концентрації, не розбавляючи, я нанесу його на волосся, обгорніть її в шапку і рушник, протримайте її на півгодини, а потім помастити її.
Результат:
Спочатку кропива зміцнює волосся. Тому, якщо виникає проблема з ламкістю, відразу ж це відвар : По-друге, кропива добре підходить для волосся, схильних до жиру. Нормалізує жировий обмін. Як і ромашка, такий відвар допоможе в боротьбі з лупа, знімає шкіру голови і пілінг.
Після декількох разів я помітив, що структура волосся стала щільніше, роблячи волосся густіше. Ну і, нарешті, блиск і шовковисте волосся, яке так часто згадується в рекламі різні засоби, можна отримати за допомогою кропиви.
І ще один великий плюс, який я люблю після полоскання відваром, волосся гребінець краще! Це особливо корисно, коли мій голова не використовує косметичні бальзам.