440
12 Правила для дівчини
Відомий блогер Carissa Ansell написав статтю про піднятті дівчат. Її порада про те, як поводитися з молодою красою, отримала неймовірну популярність в Інтернеті.
Веб-сайт 12 правил, які повинні знати всі мами дівчат.
Збірка дівчат – це тверда робота, як підняти дітей в цілому. Моя дочка вісім років і про те, щоб увійти в світ підлітків. Не можна захистити наших дітей від усіх труднощів цього віку. Але це в дитинстві, що ми можемо наполягати в них тими якостями, які допоможуть їм виростити сильні і самостійні особистості. З цими думками я скомпільував деякі правила для дівчаток:
1,1 км Ваш макіяж тепер її макіяж. Моя дочка дуже любить мені з макіяжом. Згодом вона повинна навчатися, що чим менше макіяжу, тим краще, і зараз це просто весело.
2,2 км Розмова про те, які жіночі цикли є незручним, але необхідно. Тексти пісень, а це означає: Це моя робота, щоб розповісти про мене і її тіло. Вона не повинна бути сором'язливою, щоб запитати мене про такі речі, вона повинна бути готова до неї.
3. У Зберігати дитину якомога довше. Моя дочка не дозволяє носити будь-яку косметику, щоб вона не могла вибрати свій власний одяг і що вона все ще не має стільникового телефону. І це моя робота, щоб зберегти дорослий світ з дитинства.
4. У Зберігайте її на зв'язку з Дадом. Вона повинна знати, що людина, яка любить її. Тому в майбутньому вона не подарує їй серце першим особам, що вона поєднується.
5. Умань Вчити її значення грошей. Нехай ваша дочка знає, що день прийде, коли вона не буде залежати від будь-якого. Вона повинна бути готова витрачати гроші мудро.
6. Жнівень Поговоріть про фігуру дуже акуратно. Він залежить від вас, як дівчина сприймати її фігуру в майбутньому. Ви створюєте в своїй голові ідеали жіночої краси. Не варто говорити про проблеми з вагою, відсутність об'єму в деяких місцях, і всі жінки хвилюються про це. Я запевнив свою дочку, що її тіло є правильним розміром.
7. Про нас Захистити її і навчити її захищати себе. Світ потребує міцних жінок. Моя дочка знає, що вона завжди може покладатися на мене, але вона повинна намагатися боротися з проблемою самостійно перед точністю до мене.
8. У Вирішуйте свою дочку для свого персонажа. Вам не доведеться компліментувати свою красу. Вона повинна знати, що це більше, ніж просто добре виглядає. Так говорить її розумний, сміливий або добрий. Це речі, які не зникнуть з часом.
9. Навігація Показати допустимі межі спілкування з людьми. Допоможи їй зрозуміти, що вона завжди повинна бути оброблена повагою. Скажіть, що добре і що погано в дії, не в словах. Слова будуть забуті, і ваші дії завжди стануть прикладом для дії.
10. Слідкуйте за своїми мріями. Ваша дочка буде вірити в власні мрії, зрозуміти, наскільки важливо це зробити те, що ви дійсно люблю, якщо ви покажете її через досвід. Ось чому я прочитав свої дочки статті та блоги, поділитися новинами та розповісти про успіх. Вона знає, що я маю цілі та побажання, які я працюю.
11. Навчіть її, щоб бути рудентом, коли мова йде про хлопчиків. Розум, інтуїція та довіра власних почуттів – все три. Нехай її пам'ятає.
12. Скажіть, що він повинен бути оцінений. Поговорити про її пологи про відносини і як вони повинні або не повинні розвиватися між людьми. І що слід бачити інші.
Попередній перегляд: McKinli Hatch
Зареєструватися JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 2014/06/boho-family-photos.html