562
Люблю чоловіка.
Люблю чоловіка.
З дитинства.
Хлопчики -- Особлива інформація
Я пам'ятаю мій вчитель... Де вони прийшли, ці страшні тітки? Здавалося б, що вони були написані на деяке порушення продавців ковбасного відділу, і вони не встигли піти, як в дитячому садку. Чому? У ній ви можете відштовхувати, покарати, і ніхто не знає, крім дітей. Ви знаєте, що це не типово для дітей, щоб розповісти вам про те, як вирушили день, що було особливим. Ми, дорослі, навчаємо їх аналізувати минулі питання: “Чому, що сталося?”, «Як все йде?», «Що говорить Марія Іванівна?». Діти, вони знають, як жити «так і зараз», пропущені і пройшли, тому багато цікавих речей попереду, світ настільки величезний.
Викладач.
У хлопчика з'являлася вона. Всі Він зробив щось неправильно. Не в правому місці. Я не був. Не робіть це. Час. Повідомляємо, що ніхто не помітив. Ні, поставив його перед усім і відступив: "Як ти це зробити?" Дивитися його! Я зробив. Поступове слово. Я не міг це взяти. Він не буде подібно це знову!"
Коли я вперше потрапив до відомого трикутника «Віктим-рескутер-персекурор».
Вона просто спалена мене з її непристойний вигляд.
І Він?
З якоїсь причини він був розпущений і впевнено відповів мені: «Як ви знаєте?» Чому ви платите за мене? Може бути я буду!
Учитель впав німий. Вона ніколи не кричить знову. Ні.
О, в той момент я думав, "О, як вибрали ці хлопці! Не потрібно псувати і захистити їх. Вони знають, як це зробити!
Люблю чоловіка.
Вони плетені.
Я пам'ятаю, що рухаюся в школі, і хлопчик, ми сіли на одному столі з сказав мені, "Не отримуйся в дорозі!" Це важко! Я отримав!
О, в той момент я думав, "Що він подобається!" Герой!
Люблю чоловіка.
Вони міцні.
Я пам'ятаю, що ми провели концерт у Вищій школі. Прибули хлопці з наступної школи. Вони були старшими, ніж нам. І один з них дуже сподобалося мене. Він був бразен: "Хай, ти!" Так, ти, ти, око! Приходьте тут! О, ви не приїжджаєте! Ви будете робити все, що я кажу! Я був рубаний. «Ми збираємося виходити!» Це божевільна океї! По суті, хлопці погодилися і пішли бачити мене. На наступний день школа мала два натовпи. Іноземці старші. А наші Була боротьба. Ми б'ємо. Дівчата були кричущими. Учитель географії вийшов і в новій (новій мені) мовою пояснив незнайомцям, де піти і що сталося з ними, якщо вони не пішли там. І вся команда ескортувала мене додому.
О, я думав, "Мен, вони завжди для нас. Вони не кинути.
Люблю чоловіка.
Вони не зраджують.
Я пам'ятаю в університеті наші однокласники дав нам, дівчатам, туром. Я дізнався багато! Це була справжня пригода! Я не знаю так багато деталей:
Чому озеро називається «чорним»?
- на честь яких вулиць називається «Воздвіженська», «Возднесенська», «Воскресіння», «Петропавлівська»?
до Які алеї раніше називали «Кат» і «Дог», і чому?
І той факт, що в нашому місті є вулиці "Брайт", "Клер", "Хаппі", "Бодрая", в цілому був відкриттям для мене.
О, я думав, "О, вони розумні люди! Більше Вони знають, як здивувати. й
Люблю чоловіка.
Вони знають, як здивувати.
Я пам'ятаю, коли я працював на радіо. Ми не мали власного обладнання, а ми просто почалися, а програми були зроблені в приватній студії запису. Я став дуже друзями з його засновниками, смішними хлопцями, завжди розповідаючи жарти і різні смішні оповідання. Він був тільки тоді, що я дізнався, що хвилювання моїх новин був схожим на читання обітуарів на повітрі, і вони прийшли до ідеї, що гумор є найкращим способом розслабити голос, щоб зробити його реальним, живим і емоційним.
О, я думав себе, "Як вони бувають! Яка ідея зробила!
Люблю чоловіка.
Вони подобаються.
Працюємо разом. Ми навіть виграли конкурси журналістики. Я приніс їм щось для чаю. Вони завжди відкладають деякі доброї жінки, філософсько обговорюючи її життєдіяльне життя і як люди бездомно стають бездомними, придумали, як допомогти їй. Я був так захоплений своїми розмовами. Я бачив її один раз. Синя в оці. Набридні очі. Свонлен щік. Вона не була довгою і лівою. Ведуться за скло в студії, тихо запитав, «Я, що її?» Для чого звукорежисер, через гучний сміхак всіх інших, sternly відповів мені: «Оль, це насправді моя дружина». У цей момент я усвідомлю серйозність комерційної гумки дірола: «Що краще гасити, ніж говорити». Я був готовий спалити ганчіркою. Все припинилося говорити і він сказав: "Чому я пробачу тебе." Ви не знаєте, що не знаєте. й
О, я думав, - Що вони, чоловіки! Як вони знають, як відповісти, як підібрати слова, як говорити без розвитку почуття провини?
Люблю чоловіка.
Вони мудрі.
Я пам'ятаю лежачи в лікарні. Це шампан. Восьмий березня. Це був так сумний. Я хотів втекти з цих чотирьох холодних стін. А потім приніс мені пакет -- вони називають "передачами" в лікарні. Я відкриваю, і є плутанини. Я застрасно відповів в медсестра: Хто такий жарт? Бажаю мило покласти в. Чорний гумор б зробити. Так, виходить, довелося витягнути цю мотузку з третього поверху, і колеги мого чоловіка прив'язали до неї розкішний букет ніжних, ніжних троянд. Яскраві квіти прикрашають холодні стіни.
Ох, я думав, "Ох, приходять!" Як добре вони! Незвичайний!
Люблю чоловіка.
Вони дійсно романтичні! Вони можуть прогріватися, коли це холодно.
Люблю чоловіка.
Вони кажуть: «Не питання!», «Я це проблема?», «Ми допоможемо!», «Я прийде!», «Я навчаю!» І їхні слова відповідають їх діям. Я поважаю чоловіків. Вони знають краще. Не потрібно псувати і захистити їх. Вони можуть зробити це самі!
Я захоплюю чоловіка. .
Автор: Ольга Палецька
Попередній перегляд: скріншот з Vicky Cristina Barcelona
Türkçe, English, Русский, Українська...