Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

Ця красива дівчина називається Dayna Christison. 25 років і модель. У віці 22, Діна була діагностована стадія 4 раку лімфатики. Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

Вона підірвала хіміотерапію, дві трансплантації стовбурових клітин і тепер проходить клінічні дослідження. Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

Починався після фотографа друг запитав Дінах до моделі для свого портфеля. Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

Не дивлячись на проблеми здоров'я і випадання волосся, Daina зуміла неймовірна: вона підписала контракт з великим моделлювальним агентством. Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

«Я відмовився носити шарф або шарф, тому що я не подбаю, як вони дивляться на мене, не хочу боятися, - сказав він. Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

Після того, як Діна почала ходити на подіум, інші жінки з раком почали підходити до неї - підтримати і похвалитися її мужністю.

Вона сподівається, що її успіх у моделюванні надихнуть інших бійців раку. Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

«Це все залежить від того, як ви реагуєте на перешкоди перед вами, і це тільки шляхом подолання їх, які ви отримуєте те, що ви хочете». Він ніколи не пізно, щоб виконати свою мрію.

На основі: buzzfeed

Веб-сайт: www.buzzfeed.com/stephaniemcneal/women-landed-a-modeling-leg-while-fighting-cancer#.lpq7gqQKP