538
Чистий кров є основою.
Мій старший брат Саша – кардіолог. Він часто проводить навчальні бесіди, розповідає багато цікавих речей. Саша каже, що склад і чистота крові значно визначає якість життя будь-якого організму. Якщо в крові будь-яких «компонентів» з'являється набагато більше або, навпаки, менше нормальних, то розвивається захворювання. Тому очищення крові є одним з способів поліпшення організму. У давні дні лікарі пояснили більшість захворювань з «поганою кров'ю», які для повного лікування було поновлено. З тих пір наука крові - гематологія - пішов далеко вперед. Тепер розвивалися нові способи поліпшення «моості, що дає життя».
Але мені здається, що давні методи на основі застосування лікарських рослин не варто дисконтувати. Коли наша мама після сильного отруєння не може відновитися, Саша назвав її (мама мати тепер живе в іншому місті) і раджу використовувати тиждень або два з двох рослин - молочний трійник і перехресний - в певному поєднанні.
Приймайте порошок 1 ч.л. молока, промийте по 1/3 склянки настій хрестом 15 хвилин до їжі 3 рази на день. Настій готують наступним чином: 1 ч.л. сухого травного тіста залити склянкою гарячої води, кип'ятити в закритому посуді 2 хвилини, наполягати 2 години, процідити.
Після пари тижнів мама вже відчувала себе краще - вона припинила запаморочення і свербіж її голови, червоні плями на тілі зникла. Саша стверджує, що це поєднання молочної пасти і перехрещування є одним з кращих засобів для очищення крові. Молоко тейтел містить рідкісні біологічно активні речовини силімарину і близько двадцять цілющих компонентів, які сприяють видаленню токсинів з організму. А чарівна відчайдушка, як помічник до молочної пасти, рослини доповнюють один одного і підвищують цілющі властивості. А в старі дні, відштовхували навіть основну складову водних вод - засіб для дезінфекції і лікування поранених гармат на полі бою.
Я давно зацікавився рослинною медицини. Я вірю, що профілактичне очищення крові зеленню можна порівняти з гігієнічними процедурами, які ми часто робимо – чистка зубів або догляду за шкірою. Краще не чекати до тих пір, поки не лопається, але подбати про себе заздалегідь. Після того, як наша їжа так повна з хімії та інших «чарів», і все це поселиться в нашій крові!
Існує безліч способів видалення токсинів з організму. Нітрати, наприклад, знімаються сускою св. Іоана, календули, піжми, лаймом, радіонукліди - хвоя або ялинка, спадщина, подорожник, зелений чай, відвар насіння льону. Добре відновлює склад кров'яного чаю з медом, конюшини і огіркової трави. І це, як ви знаєте, не весь перелік рослин, корисних для крові.
Я був щасливий, якщо мої рецепти були корисними.
р.