Елон Муск шукає «хардкор» інженерів для Tesla autopilot

Елон Муск, що він шукав «хардкор інженери програмного забезпечення» на «проведення повної автономії» для електромобілів Tesla Motors. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Якщо ви зацікавлені в цій пропозиції, перейдіть на autopilot@teslamotors.com, додавши приклади вашої роботи в лист. Аарон Леві, засновник хмарної служби Box вже висловив своє бажання працювати з проектом: «Ви приймаєте кандидатів з досвідом тільки в хмарних обчисленнях?» Чи можу я продовжити бути головою коробки?

Після виходу бета-версії автопілота в моделі С почали з'являтися відео, де драйвери ігнорують попередження не ставити руки від колеса, а не захищаючи себе і інших користувачів дорожнього руху.

У жовтні 2015 року Tesla випустила оновлення прошивки 7.0 для електромобіла Model S, яка додала функцію автопілота до електромобільу. Сама функція не передбачає повної заміни водія, але допоможе зберегти маркування, обмеження швидкості і уникнути зіткнення з іншими транспортними засобами і пішоходів. Автомобіль повинен відсканувати навколишній простір для паркувальних місць, попереджати водія, якщо він знаходить їх, і парк самостійно.

Кілька годин після оновлення відео з'явилися на Youtube, демонструючи драйвери, потрапляючи в аварійні ситуації, поки їх автопілот моделі S. У прес-релізі Tesla попередила, що це бета-версія, і це руки не можна видалити з рульового колеса під час руху - деякі драйвери ігнорують це правило, захищаючи себе і інші. У деяких ситуаціях автомобіль поводиться неадекватно, але заздалегідь попередив про це звуковим сигналом: якщо ви тримаєте руки на рульовому кругу, ви можете в будь-який час захопити контроль і уникнути зіткнення.

Елон Муск назвав автопілот «підвищений пріоритет» для Тесла. Особливість буде доступна протягом тривалого часу в усіх автомобілях компанії, але вона не буде найближчим часом - близько трьох років може знадобитися для розробки.

Ми шукаємо розробників програмного забезпечення. Без досвіду роботи з автомобілями, необхідні. Будь ласка, вкажіть зразок коду або посилання на вашу роботу. -- Елон Муск (@elonmusk) 20 листопада 2015 р. Команда програмного забезпечення Autopilot на Tesla досягла узагальненої повної автономії. Якщо цікавиться, зв'яжіться з autopilot@teslamotors.com. — Елон Муск (@elonmusk) 20 листопада 2015 Чи слід зазначити, що я буде інтерв’ю людей особисто та Autopilot безпосередньо до мене. Це супер високий пріоритет. — Елон Муск (@elonmusk) 20 листопада 2015
Бажання брати участь висловила Аарон Леві. Він запитав, якщо він ще не був головою компанії, яку він заснував. Це буде цікаво побачити це інтерв’ю.

@elonmusk Ви приймаєте кандидатів тільки на хмарні обчислення підприємства? І я можу стати генеральним директором Box? — Аарон Леві (@levie) Листопад 20, 2015

Джерело: geektimes.ru/post/266108/