491
ГЛУБОКАЯ ЧИСТКА ЛИЦА ЗА 1 ПРОЦЕДУРУ.
Обов'язково спробуйте. В результаті не тримати вас чекати.
Потрібно:
Мед (0.5 ч.л.)
Пара краплі води.
3 таблетки аспірину
Для отримання цієї чудової маски потрібно лише два інгредієнти:
ацетилсаліцилова кислота (ака "Аспірин"),
Мед (з'єднання може бути розсіяний).
Маска - як механічні, так і хімічні (або кислотні) пілінги. Суть його роботи полягає в тому, що саліцилова кислота інтенсивно виділяє верхній шар шкіри (у салонах краси пропонують саліцилове пілінг, але більш глибоке), що сприяє інтенсивному відновленню епідермісу. Також така шкірка відмінно шліфує шкіру, розгладжуючи нерівності і зморшки.
В цілому кислоти дуже добре допомагають у догляді за жирною, пористою шкірою, а також загартувати шкіру. Мед в цій масці служить засобом харчування і зволоження. Очищена шкіра вдячно приймає всі корисні властивості меду.
Якщо з яких причин ви не можете використовувати мед, ви можете змішати аспірин з будь-яким іншим “тикенером”: сметана, наприклад, або придбана маска крему.
Але краще, звичайно, щоб побачити один раз, ніж чути сто разів, тому я покажу вам покрокову підготовку маски.
Візьміть 3 аспірин таблетки, опустіть на них буквально одну краплі води, трохи.
Після хвилини ви побачите, що таблетки поглинаються водою і стають пухкими.
Тепер ми можемо розтягнути їх. Деякі промені з кавового подрібнювача, але це зручніше для мене, щоб зробити так, зерна виявляються досить великими, але вони добре зволожують шкіру.
Далі беремо 0,5-1 чайну ложку меду. Я збираю найбільш звичайну, люблю її. Змішуючи мед і аспірин.
Якщо мед сильно цукрівований, а маса негрута, то можна додати трохи води, буквально краплі.
Застосувати маску на чистому сухому обличчі і залишити на 15 хвилин. Потім змиваємо вологими руками. Не потрібно натиснути і рубати, рухи повинні бути делікатними.
В результаті дуже гладкий і свіжий обличчя. Пройдіть свою руку на щік і відразу відчуйте це надзвичайне відчуття.
Я зроблю маску регулярно, раз на тиждень. Вона прекрасно справляється з прищиками і тьмяним комплексом.