Спробуйте вирішити ці 20 дитячих містерій! Вони не так просто, як вони здаються.

Згадайте дитячі колекції головоломок та головоломок на логіці? Два десятки цих міфів ви знайдете нижче. Незважаючи на здавалосяу простоту, розчин не завжди очевидний! Веб-сайт Привітання! Добре, якщо всі горіхи здаються занадто міцними, відповіді публікуються в кінці статті. Тільки курча - не пекти відразу, або це не цікаво!

1,1 км Що відбувається один раз в хвилину, двічі в даний момент і ніколи не в тисячі років?

2,2 км Яке колесо не вмикається при обертанні?

3. У Це не жива істота, але вона має 5 пальців.

4. У Яке слово починається з трьох букв G і закінчується трьома літерами I?

5. Умань Що слово в словнику написано неправильно?

6. Жнівень У с. На шляху він зустрів 4 вагони. Скільки автомобілів пішли на село?

7. Про нас Ми рани без руху, отруюємо без дотику. Ми можемо принести і правду, ми ніколи не судимо за розмірами. Хто ми?

8. У Яка рука краще перемішати чай?

9. Навігація Я живу. Але дайте мені напій, я вмираю. Хто я?

10. Хто йде сидячи?

11. Народжена - літати, жити - lie, штампувати - плавати.

12. Що отримує вологу, поки вона висихає?

13.00 р. Чим більше ви берете з неї, тим більше він отримує. Що це таке?

14. Я завжди десь між небом і землею, завжди на відстані. Я залишаю.

15.00 р. Чоловік і дружина, брат і сестра, брат-в-право і син-в-право. Скільки?

16.00 р. Я тільки жити, де є світло, але, як тільки він світиться прямо на мене, я гине.

17.00 р. Що може подорожувати по всьому світу під час перебування в одному кутку?

18 років Який слон не має стовбура?

19.00 р. Увечері подарують мені завдання вранці. Я завжди роблю це, але я все ще скажу. Хто я?

20. Що завжди зростає і ніколи не зменшується?

Відповідь: 1. Лист м; 2. Запас; 3. рукавички; 4. Тригонометрія; 5. Вронг; 6. Один; 7. Слова; 8. Найкраща з усіх, ложка; 9. Вогонь; 10. Шах-плеєр; 11. Сніжинки; 12. рушник; 13. Пит; 14. Горизонт; 15. Три; 16. Тіней; 17. Помилка розсилки; 18. Шахи; 19. Будильник сигналізації; 20. Вік.

www.adme.ru/zhizn-nauka/20-detskih-zagadok-kotorye-dayutsya-ne-kazhdomu-vzroslomu-1099560/