Згадайте дитячі колекції головоломок та головоломок на логіці? Два десятки цих міфів ви знайдете нижче. Незважаючи на здавалосяу простоту, розчин не завжди очевидний!
Веб-сайт Привітання! Добре, якщо всі горіхи здаються занадто міцними, відповіді публікуються в кінці статті. Тільки курча - не пекти відразу, або це не цікаво!
1,1 км Що відбувається один раз в хвилину, двічі в даний момент і ніколи не в тисячі років?
2,2 км Яке колесо не вмикається при обертанні?
3. У Це не жива істота, але вона має 5 пальців.
4. У Яке слово починається з трьох букв G і закінчується трьома літерами I?
5. Умань Що слово в словнику написано неправильно?
6. Жнівень У с. На шляху він зустрів 4 вагони. Скільки автомобілів пішли на село?
7. Про нас Ми рани без руху, отруюємо без дотику. Ми можемо принести і правду, ми ніколи не судимо за розмірами. Хто ми?
8. У Яка рука краще перемішати чай?
9. Навігація Я живу. Але дайте мені напій, я вмираю. Хто я?
10. Хто йде сидячи?
11. Народжена - літати, жити - lie, штампувати - плавати.
12. Що отримує вологу, поки вона висихає?
13.00 р. Чим більше ви берете з неї, тим більше він отримує. Що це таке?
14. Я завжди десь між небом і землею, завжди на відстані. Я залишаю.
15.00 р. Чоловік і дружина, брат і сестра, брат-в-право і син-в-право. Скільки?
16.00 р. Я тільки жити, де є світло, але, як тільки він світиться прямо на мене, я гине.
17.00 р. Що може подорожувати по всьому світу під час перебування в одному кутку?
18 років Який слон не має стовбура?
19.00 р. Увечері подарують мені завдання вранці. Я завжди роблю це, але я все ще скажу. Хто я?
20. Що завжди зростає і ніколи не зменшується?
Відповідь: 1. Лист м; 2. Запас; 3. рукавички; 4. Тригонометрія; 5. Вронг; 6. Один; 7. Слова; 8. Найкраща з усіх, ложка; 9. Вогонь; 10. Шах-плеєр; 11. Сніжинки; 12. рушник; 13. Пит; 14. Горизонт; 15. Три; 16. Тіней; 17. Помилка розсилки; 18. Шахи; 19. Будильник сигналізації; 20. Вік.
www.adme.ru/zhizn-nauka/20-detskih-zagadok-kotorye-dayutsya-ne-kazhdomu-vzroslomu-1099560/