559
Рецепт щасливого життя в Одесі
Всім відомо, що Одеські люди вкрай важливі для життя людей. Вони не втрачають почуття гумору, навіть якщо щось йде неправильно.
Веб-сайт Вивчайте цю цінну майстерність від мешканців відомого міста.
- - Сара, у вас є мрія?
- Я. Втратити вагу.
- Чому ви втратите вагу?
до І жити без мрії? - Як сказав Тітка Sonya, «Ціни, дзеркала та аналізи стають все більш розчаровує роками. й
- «Для того, щоб наші сукні відповідали нашим розмірам. й
- - Абрамчик, я купив шовк, пришиваю вам нову краватку!
- Чому так багато?
до Це нічого. Ми зробимо нову сукню з решти.
- Єврейська мама знає ваші звички харчування. Тексти пісень, а це означає: І вона не доглядає, якщо вам подобається, що їжа або ні.
- - Тітка Піся! Чому ваша Веня йде в музичну школу? Він не має слухання, правда?
до Привіт! Моя Веня не йде там, щоб слухати! Веня йде, щоб грати там! - до Як управлятися з життям?
- Я просто не задуха з ким-небудь.
до Це неможливо.
до Це неможливо. . .
- відео
- - Привітання, мій хлопець! Я впевнений, що сьогодні буде пам'ятати як найщасливший день життя.
до Дякую, Дад, але весілля завтра.
- Я знаю, що я говорю, син!
- - Ізя, син, слухайте свою матір тут: не погана компанія. Зарплата невелика і бос є ідіотом.
- - Раїса Марківна, дорого! Я знаю себе, і ви думаєте, що ви хочете щось. Недільні гості! Є люди, які втратили свій погляд. . й
1452429
- Одеса. Один сусід говорить про інші:
Семіон Маркович, Я захоплю твої почуття! Ти і Диван живемо разом протягом 20 років і ще, ходьба по місту, завжди тримати руки!
до О, Бенья, якщо я дам її, вона буде купити щось.
- «Жінка завжди діамант». Але діамант вийде з неї або алмазної дрилі - це залежить від майстерності різак.
- Яша і Йосик приймають повільну прогулянку по Дерибасівській. Поставте їх, висунувши шипами, шикої краси проходить - просто олійний живопис!
Яша:
- Йося, ви бачите, що? Але хтось вже стоїть по горлі! - - Ізя, що ви берете за безсоння?
- Скло вина кожні два години.
до А потім ви падаєте?
до Ні, це більше задоволення, щоб бути змія. . й - Коли лікар каже американцю, що він загине на два тижні, Американець йде до адвоката, щоб зробити заповіт. Француженець в такій ситуації на решту двох тижнів не підніме любов, росіянка – пити без перерви. А єврей просто йде в інший лікар.
- - Сонні, для реальної жінки, я розповість вам це: реальна жінка може навіть побудувати очі ногами!
- Необхідно зупинити щось терміново: або їсти або зважити.
Ілюстрація для попереднього перегляду: Володимир Любаров
www.lubarov.ru/animation.aspx