10 дітей, які могли б підняти будь-який дорослий

Ці діти не потрібні дорогі іграшки, щоб показати їх друзям. Вони не піклуються про фантастичні гаджети. Не витрачайте години, граючи відеоігри або онлайн. Так як ці діти зрозуміли, що вони були дійсно веселими.Веб-сайт Він хоче ввести вас до цих маленьких героїв.

1,1 км Цей хлопчик провів рік збереження грошей і нарешті з'ясував, як його провести. Він купив крупи своїми грошима і, за допомогою своєї мами, зроблених ласощів для бездомних.

р.

2,2 км 8-річному хлопчику вирощують довгі волосся протягом двох років. Він був сміятися в школі, але він закінчився тому, що він мав благородне призначення: дати йому волосся жертвам хіміотерапії. Маленький герой!

3. У І цей хлопчик налаштував домашній притулок для бездомних собак в гаражі.

03039, Україна

4. У Коли маленька дівчина з'ясувала, що старе кішка хвора (на ній був артрит), вона відразу сіла, щоб читати її книгу. Я задоволений!

5. Умань 9-річна дівчина збудувала будинок для бездомних. А особливо для них вона вирощує овочі.

6. Жнівень Дівчина вирішила, що кальф був холодним у дощі, і приніс йому додому. Не вдалося протестувати батьки.

7. Про нас Його 13-річна дочка робить його сендвічами щодня. «Я не захотівся, що хочу подбати про мене!» – сказав батько.

8. У Дитина вирішила витрачати накопичені кошти на масло арахісу для собак з укриття.

9. Навігація Дівчина заспокоює її собаку, перш ніж перейти до оксамиту. Собака буде давати ін'єкції. "Не боятися!" говорить дівчина. Якщо ви добре побачите, я подарую вам іграшки.

доб. 5

10. І найменший герой, який вирішив допомогти кролику.

за допомогою щоденноbest.me/heroes