Конфесія ludoman або як не втратити на парі

Привіт, кожен! Я Денис і я людоман! Як і багато людей, які відвідують сайти букмекерів. Але я не соромлюся сказати, що я отримав мої помилки і зробив правильні висновки. Все почалося з звичайного пантера. Назад в школі, мої друзі і я поставив 50-100 рублів на довгих експрес-тренах. Навіть виграв величезні шанси! Уявіть собі за 16-річний хлопчик виграти 4000 рублів. З якоїсь причини, що гроші не були на руках. Вже в інституті я вирішив, що зараз, виграв так багато, я можу почати, як і всі професіонали – я буде стільки ж 100 рублів, але з великим банком, тобто 2% на парі. І поки я втратив повністю, на нуль. Я спробував багато систем, тактики, годинникових матчів і обчислених можливостей з статистики, парі в прямому ефірі і перед грою. Але результат був таким же.

Я можу чесно сказати, що я колись втратив всю зарплату, а потім запозичила з колег в офісі, ate один Рольтон весь місяць. Я хотів би зробити самогубство. Я пам'ятаю з нагоди Дня Святого Валентина, коли я провів гроші для квітів для дівчинки, але вирішив зробити ставку, тому що Барселона грає! І замість квітів подруга побачила ступеню посмішку програші, які втратили останню.

Тоді я почав думати про те, як її виправити. Тир для хвилювання не залишав мене. Я не можу кинути його. Це препарат. "Я не граю." А потім субота і реальний Мадрид дати стільки, скільки 1.45! А ноги призводять до офісу, а руки знімають гроші, навіть якщо мозковий шут «не можна»! Після того, як я зловив свою рекламу в Інтернеті – оплачені прогнози, залізобетон і verniak. Я купив один - пропустив, купив ще - знову, а потім злив весь банк на інших прогнозах людей. І так я почав шукати, аналізувати, намагаючись зрозуміти. І ось що я знайшов.

Спортивна ставка є дуже складним процесом. Як це легко. Але математика працює тут! А якщо ви зробите одну ставку, то це в, hurrah. Але якщо ви робите їх щодня – на відстані ви все ще йдете в червоний колір. І засмаги і неперевершені парі, що становить кілька разів більше, ніж звичайні або досить ставка в будь-якому місці, просто перемагати минулу відмову. На відстані все це призводить до мінуса, мінус, мінус!

Професійні гравці, які знаходяться в стабільному плюсі - одиниці. Вони просто щасливі. Найдосвідченіші і розумні знають, як зробити кінці зустрічі, тобто вони виграють і втрачають, але їх гроші просто обертаються навколо, як в колеса, без втрат, але без прибутку. Хоча навіть за цей рівень потрібно знати багато, приділити години і дні, щоб бетати, і не просто дивитися один матч або читати футбольний журнал. Професіонали проводять весь день аналізувати новини, статистику, перегляд ігор та особистого життя спортсменів, напишіть її все вниз в блокнотах і зробіть столи. Ви думаєте, що ви робите те ж саме? Я говорив до однієї особи, яка продає ці прогнози на соцмережах. Він дивиться 4-5 матчів на день. Це повний день в 8:00! Саме тому їх прогнози успішні.

Так я вирішив обдурити: задовольнювати мій спраг для хвилювання з ставками, але приймати прогнози з про. Здавалося мені, що найкращий і найкращий спосіб зробити його за кордоном. Так я відразу знайшов американський сервіс www.ladbets.com. Це був дуже хороший сайт і статистика були захоплені. Я купив один прогноз і він прийшов! Разом з тим ціни на мега-високий - $ 100 за прогноз. Але вони обіцяли великі коефіцієнти (близько 1.85) і два прогнози безкоштовно, якщо вони втратили. Моя ставка вирушила, і мій другий не зробив. Що врятував мене, що я виграв достатньо на першому, щоб переробити витрати. Я платив 100 греків і ставку 200, щоб зробити мінімальний прибуток. Збереження. Дякую Я не отримую їх, і це удачі. Це був невеликий прибуток, це просто дуже нервовий. Я не використовую, щоб грати з такою кількістю і тому відмовилася від цього сервісу.

У wagerpredict.com, другий сервіс у Сполучених Штатах, я був рубаний цін. Вони вимагали $ 2000 за 7 днів (передбачається в день). Можете їх сервіс дуже класний, але я не маю таких грошей. Шукайте інші іноземні послуги, які призвели до того, щоб виправдати шахрайців або аналогічно дорогі сайти.

Тоді я перейшов на російські послуги, які не менше. Просто величезна кількість всіляких прогнозів, навіть 50 рублів заготовки, в соцмережах. Я поважаю і стала впевненою в практиці, що він дійсно «скрамблі» в беттінгі, сказав мені ніколи не мусить мене з прогнозами з соціальних мереж. І я вірив його. Я звернувся і об'єднав весь банк з таким "довідником".

Перший сайт був capper777.ru. На сайті і навіть дають вільні прогнози. Я почався з ними, і там було багато. Тільки тут в оплаченому пакеті спочатку з'явилася відмова - кілька пар в мінусі. Далі все вирівнюється. І знову хвус. Весь час були роликові береги. Найчастіше один прогностичний виграш і один програвач.

Моя неспокійна душа почала шукати ще один сайт і потрапила в службу прогнозування www.betfaq.ru. Я люблю те, що сайт має вільні прогнози. Є дні, які абсолютно всі вільні парі йдуть там, і немає. Як і кожен інший. Але їх величезна перевага полягає в тому, що вони не тільки дають вам прогноз, але і дають дуже детальне пояснення – аналітика. Ви читаєте, і ви можете вирішити самі, чи повинні бути на цьому матчі або ні. Це як у судовому суді: переконаний вас Betfaq - bet, ні - чекайте на наступний прогноз. Це перший раз я зустрів їх. Зазвичай напишіть 1-2 вироки, і тут 4-5 абзаців принаймні. Я хотів би, і прибуток почав показувати. Три VIP прогнози на день. Особливо в літній теніс. Правда, як натиснути щось і втратити кілька штук одночасно.

Так я перейшов на новий сайт, betonsuccess.ru. Є великий недолік, що це ярмарок прогнозів і дуже важко зрозуміти. Але можна вибрати прогнози, слідувати за ними щодня, а потім придбати прогнози або підписки. По-перше, я плутаюся. Але це краще, ніж зробити себе.

й

Я також шукаю британську службу www.betadvisor.com. У них також є ціни близько 50 євро, але протягом всього місяця і прогнозувальники дуже багато - вибираєте, від кого купити. Порівняти її з російськими аналогами.

Що, в кінці, я маю на увазі. Хлопці, використовують прогнозні послуги! Вони дійсно розуміють ставки. Зараз у мене є три підписки: Betfaq і два незалежних приватні особи на Betonsuccess. Я люблю аналітику Betfaq, і я часто консультуюсь. Я поновлю підписку на три місяці зараз! Не існує багато прибутку, як для сигарет. Я не втрачу! Не витрачайте гроші на кожну зарплату! Я зробив це один раз і це його. Навіть за підписки, які я оплачую від цього прибутку.

Ось мій відповідь на питання, як виграти на парі. Якщо ви хочете зберегти ваші гроші, не грайте на всіх! І якщо ви не можете, і хвилювання – використовуйте послуги прозу, вони знають свій бізнес!

Веб-камера