Відправлення від власника Nissan GT-R

Цей пост не про надійність або ненадійність цього шедевра машинобудування. У цьому випадку власник Nissan спорту просто розповідає про тонкощі роботи, а також специфіку та доцільність її володіння. В цілому ми даємо оригінальний відгук про сонник.

Я не експлуатую Grisha (Nissan GTR) на всіх. Це ніколи не сталося мені до. На першому автомобілі я стояв. Я маю на увазі, я клацнув його протягом шести місяців, інвестував багато грошей, часу і нервів, і це просто варто. 20 км на місяць

Це перший раз, я коли-небудь дивився, чому цей матеріал так поганий. І я зрозумів, що було кілька причин, які я не згубився перед покупкою.

На нуль є занадто жорсткі (особливо регулярні гумові) для звичайних доріг, тому немає власника. Я використовую, щоб літати без очищення доріг, а з Grisha, що номер не проходить. Що робить мене нервом, тому що я їсть повільніше, ніж я звик.

По-перше, це занадто широкий, щоб їздити по Москві, як я був використаний протягом 30 років. Це, звичайно, ви можете приїхати, але якщо BMW 118 в середині дня я отримую від дому до трьох станцій, забрати людину від поїзда і повернутися до Бібірево протягом 25 хвилин, Nissan в 40 хвилин.

По-друге, вона дуже їсть, тому рухаючись по автобаню до далекої людини, вона також набагато повільніше.

По-третє, я соромлюся їздити за Москвою, нехай поодинці Європи...

р.

По-четверте, якщо я ламав її, або якщо він серйозно зламаний, удар на гаманець і психіку буде непропорційовано на задоволення її експлуатації.

У п'ятому немає задоволення від розриву інших потужних автомобілів і мотоциклів на Гриші. Будь-який GTR падає, а потім власник нічого не має гордості.

Я не знаю, чому я повинен платити $ 72,000 на рік. Я збираюся зняти запис (як і раніше така процедура). Це не переробка, після чого можна знову покласти.

Р

Найсумнішим є те, що неможливо продати Гриша на всіх. Хто має гроші придбати новий. І тепер не існує проміжних станів. Або не достатньо для шахти. Немає опцій, і це буде гірше.

Це як я подарував собі день народження. Це буде краще купити соломку в Таїланді з цими грошима.

р.