626
Чому потрібен тато?
Ні, дійсно, чому нам потрібна тато? Мама варіння. Мама миття теж. Мама очищає будинок. Тому що це не чоловіча робота для очищення.
І мій мама йде покупка. Або ж він приводить його машину. Після того, як ліцензія Дада була прийнята після Нового року, і він штраф без нього. Ви можете пропустити напій на вечірці, і до сих пір зайти додому на машині: мама приведе.
Мама закріпить кран на кухні швидше, ніж Дад, адже тільки вона знає телефон хорошого сантехніка.
І мама робить гроші. Тому вона хороша бухгалтерія.
Чому нам потрібна Дад? Чому нам потрібна тато? З іншого боку, що б він був, наш тато? Давайте розберемося.
Хто любить мати більше – дочок або синів? Ну і не дурно: всі діти однакові. Дати, як правило, люблять своїх дочок більше. Вони хочуть синів і вони люблять дочок. Це таємничість природи.
Уту-ту, трохи один. Мама закріплює ваш шарф, кладе взуття на. Смаки на щоці. А син мій. Любов. Мама син...
Дочки стають незалежними швидше. У віці тринадцяти вони дівчата. І тринадцятирічна ще дитина. Як не зануритися?
дитячий садок. Або не, медсестри спочатку. Хто навчає дітей? Жінки. Ні, вони добре. Смарт. Маяк. З викладанням. Але вони жінки. Хлопчик потребує чоловіка.
Школа. Чоловіки, aw! Де ти? Ну, можливо, фізична. Детальніше Хто ще? Не менш п'ятий з викладачів – чоловіки. Але... Питання: Хто ви шукаєте?
Дад. Він піднявся в одному садку. Та сама школа. Хто, ймовірно, виріс без батька. Це так: без батька, думають про це. Але без матері вихованець.
«Для людей!» її мама відповіла застрасно.
Я підтверджую. Бідні чоловіки. Оскільки вони втрачають свою роль у житті. Ваша функція. Ваш вибір Розміщено. Вони заміщуються міцними видами – жінкою.
А жінки можуть зрозуміти: чекати погоди на море? Вам потрібно жити тут і зараз, і буде Артур Сірий прибув на тертці з червоними вітрилами - це ще мій бабуся сказав в два.
Ну, якщо є, батько. Скільки це таке? Скільки часу він витрачає з сином?
Робота вранці. Увечері розслабляйте на дивані з пляшки пива. Перед телевізором. Або перед комп'ютером монітор. Чи існують варіанти? Якщо в цих версіях син з'являється як активний актор, то, ймовірно, це добре. Якщо не, коли батько спілкується з дитиною? Коли він працює як приклад? Коли він навчається бути чоловіком? Просто через телевізор ...
І дійсно, хлопці, виходить, що таким чином, ми відмираємо як динозавр. Як непотрібно. Я знаю, що не всім подобається, є ще герої. Але якщо більшість вмирає, герої не прослужать довго. Довгий буде...
Всі права, всі права, жарт. Картина. Просто трохи. Але ситуація дійсно потребує зміни якось. Тому, ви знаєте, що я дійсно не хочу чути страшне питання від власної дитини: «Мом, чому нам потрібна тато? й
Що ми робимо? Знайте його. З сином мій. З дочкою. З самого молодого віку.
Не просто допомагайте або приносимо домашні гроші. Дитина не бачить, як ви заробите їх. Вона може бачити вас лежачи на дивані, поки її мама очистить картоплю на кухні.
Висновок полягає в тому, що ви повинні працювати вдома. Не менше, ніж на робочому місці.
Як? Прийняття на деяких господарських хорів. Найбільш трудомісткий. Не боятися, що це не людина бізнес.
Видалення відходів. Ковролін і килими. Очищення пилососа. Миття посуду. Мама варить, ми міняємо.
Уроки з сином мій. Або моя дочка. Моя мати для математики, вона добре думає. Папа для біології і географії. Він часто подорожує на ділових поїздках...
Освіта не є прерогативом матері. Тільки разом. Як кажуть вони. І ми не даємо, що наша дружина перетворить нас в богейман для дитини: вони говорять, якщо ви не слухаєте маму, я зателефоную батька з поясом. Тато має досить аргументи без ременя. Він більш соковитий, справедливий і менш схильний до емоцій. Коли мова йде про «здалення» це просто Дад.
Шукаємо ексклюзивну. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад, спільна рибальство на березі озера в суботах. Вся родина. Тільки тато може зробити це.
Або щоденні поїздки в дитячий садок на шиї Дад – вірити мене, навіть жирна Вовка заздрить свого хлопчика, занурить погляд на вікно «лексуса Дад».
В цілому батько повинен приїхати сина до дитячого садка. Після того, як діти побачили, що хлопець прийшов з батьком. Оскільки батько є гарантом безпеки. Археотично. Бо він чоловік.
Похід до санвузла з вашим сином є Божим замовленням.
Я не боїться «захворити» маму. Робота пізно? Ніщо, суп і тато роблять його. І це Дад!
Мама не спить третій ночей з дитиною? Гаразд, Дад поворот. Ніщо супернатуральні: підібрати руки і носити. До тих пір, поки він падає знову. Тільки тут простіше батька: дитина не повний ...
В цілому чоловіки втрачають багато, уникаючи крихітних смоктати: вони не так крихкі, ці карапси. І запевняйтеся, що мама також втратила в здогадці, чому він жив, або де цей дивний висип вийшов. Ми на рівні граючи поле тут. Проти нас, чоловіки, тільки преюдії і власної ліньності.
І нарешті. Шановні друзі! До тебе буде твій чоловік.
І більше. Шановні друзі! До вас, як ваша дружина лікує вас.
Я майже забули, що головне - пам'ятати, що ми люди. Так, хлопці?