"Мій раб."

Р

Цікава історія, яка стала Олександром Великим. Коли він вступив в Індію, він зрозумів, що індійці були сміливими, безстрашними людьми. Він навіть зробив друзів з деякими з них.

Коли він вирішив повернутися додому, він пам'ятав, що його люди запропонували для індійських років. Вони чули багато про йогів і послухали, щоб побачити один з них, зустріти його, поспілкуватися з ним, і отримати його благословення. Олександр почув, що йогі живуть в лісах.

У пошуках йогів він пішов в ліси. Нарешті він бачив один з них, сидячи під дерево в глибокій медитації. Він чекав хворого на йогів, щоб відкрити очі. Очі йогів випромінюють таємниче, містичне світло.

Олександр запросив юних супроводжувати його до Греції, кажучи, «Я даю вам все, що ви запитаєте». Але, будь ласка, прийдіть до мене. Ми хочемо бачити вас!

«Я не хочу нічого, я щасливий тут і зараз! й

Відкинув запит Олександра. Він поцікав його. Він сердився. «Ви знаєте, хто говорить про тебе? Я великий король Олександр. Якщо ви не слухаєте мене, я вбити вас, відрізаючи вас на шматки!

“Ви не можете вбити мене!” Ви можете тільки вбити своє тіло. Моє тіло - це просто одяг. Я не тіло. Я себе в ній. й

«Ви говорите, що ви царя, іоги продовжили. «Чи можу я сказати, що ви? Ви мій раб раб!

Прихильник, Олександр запитав, «Як я можу бути рабом? й

У співвідношенні голосу я пояснив, я опанував мій гнів. Ангер мій раб. Але подивіться, як легко сердитися. Ви рабиня, і тому ви раб мій раб.