755
Погляньте своє тіло: 8 вправи, щоб допомогти вам любити себе
Ми не любимо наші тіла. Дуже часто ми забуваємо, скільки ми побачимо його. Ми знайшли кілька ефективних способів побудови відносин з нашими органами.
Як часто ми висловимо незадоволення власним тілом: він досить не худий, досить консервований, ніс занадто великий, шкіра тьмяна і все одно завжди готова список власних недосконалостей. Але ми думаємо про те, наскільки добре наші тіла несуть нас в цьому житті? Чи ми даємо подяку за те, що він керується? Важко зробити, коли ви хворіли, і ваше тіло не вдається, але навіть в тих моментах, розуміння того, що ваше тіло робить все, що може впоратися, може наблизитися до поваги і вдячності за те, що це таке. Ось 8 вправ, які допомагають нам любити себе.
Коли мова йде про смерть, ми всі тримаємо різні види: деякі вірять в реінкарнації, деякі вірять, що після смерті нічого не чекає нас. Тим не менш, один факт залишається таким же: ми не будемо, як ми сьогодні, в цьому житті, в цьому тілі. Наше тіло не повторить себе знову, і ми також наша фізичнаність, з усіма його формами, особливостями, відчуттями, відчуттями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І хто знає, можливо, навіть насолоджуватися ним і прийняти крок до дійсно люблячи себе.
По-перше, викликайте своє мислення. Оцінити, скільки ваше почуття вашого тіла впливає на ваше щастя, самооцінка, краса і ідентичність. Ви поважаєте своє тіло? Ви вдячні всім способом, що ви збираєтеся разом, або ви сердитися, що це не підходить для вашої фантазії розміром 42? Багато жінок відчужуються від своїх органів. Якщо це правда для вас, це час, щоб зробити мир з вашим тілом.
1,1 км Поговоріть про ваші почуття. Знайти час, коли ніхто не може турбувати вас. При лівій поодинці роздягається і стоїть перед дзеркалом. Бажано, що це в повному зростанню, щоб ви могли бачити себе повністю. Побачити себе і говорити про все, що ви бачите: розкажіть всі почуття і думки, які приходять до вашого розуму, як позитивні, так і негативні, про кожну частину вашого тіла від голови. Наприклад, «Я пишаю мій шовковистий волосся, але я відчуваю, що мої вуха прилипають трохи і не схожий на мій носі». Зрозуміло відзначити ступінь негативних і позитивних почуттів про кожного окремого аспекту вашого тіла: форма, фактура, колір і т.д. Це допоможе вам відстежувати динаміку.
2,2 км Написати листа до свого тіла, якщо це було окремою особою. Визначте свої почуття подяки, розгубленості, захоплення або незадоволення все, що ви відчуваєте про ваше тіло. У тому числі в цьому листі, як добре ви відчуваєте ваше тіло, що обслуговує вас в житті. Ця вправа особливо корисно для тих, хто живе з серйозною хворобою або інвалідністю.
3. У Зробіть спокій з тілом. Повторіть першу вправу, послідовно протягом 10 днів, кожен раз знайде спосіб, щоб бути більш прийнятним для вашого тіла. Далі напишіть новий, більш позитивний лист, який обіцяє ваше тіло, щоб поважати його і подякувати йому відтепер.
4. У Спробувати час, що відображає і писати все, що ви знаєте про ваше тіло і як він впливає на вашу поведінку, краса, впевненість і загальне бачення себе. Де ви отримали ті переконання? Іноді ми живемо під стереотипами, час переосмислення їх.
5. Умань Стопіть себе, коли у вас є негативні думки про ваше тіло. Щоб це зробити, важливо помітити і бути в курсі тих моментів, в яких ці думки тільки починають скрипатися. Але не менш важливо, щоб дізнатися, щоб змінити свій власний суд. Ви думаєте, що стегна занадто товсті? Ймовірно, що вони жіночні і говорять більше про вашу силу і здоров'я. А ніжність вашої шкіри – це просто ознака аристократичних коренів. Зволоження на носі є те, що ваш чоловік любив вас. Ви дізнаєтеся, що тіло буде відповідати з вдячністю.
6. Жнівень Повага вашого тіла включає в себе догляд за ним. Так само, як ви обираєте книги, виставки, фільми, які ви хочете бачити, оберіть уважно, що ви будете живити не тільки ваш розум, але і ваше тіло. Подбайте про свою свідомість і саморозвитку, не залишайте тіла біля тіла - знайте окупацію до вашої кришки, яка збереже її в хорошій фізичній формі.
7. Про нас Концентрувати свої почуття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тільки коли ви навчитеся приймати тіло з усіма його недосконалостями, ви можете насолоджуватися його більш повністю. Вирішуючи думки недоліків, навчайтеся концентрувати на своїх почуттях.
8. У Послухайте своє тіло і ніколи не порівнюйте ваших ідеалів, ваших друзів або себе в минулому. Ви і ваше тіло ніколи не буде з кимось знову, дозволяйте собі розпізнати цю унікальність і почати жити з ним в гармонії.