Чудові дії гостей готелю, які шокують співробітників

Співробітники готелів на популярному сайті Reddit анонімно розповіли про те, що дивні дії гостей вони спостерігали.

Веб-сайт Він публікує найцікавіші історії.

1,1 км Жінка запросив працівника готелю, щоб надати їй можливість працювати в тренажерному залі 11 с. Коли штат пішов закрити зал на 3 м., вони побачили, що жінка влаштувала ліжко на біговій доріжці. Вона пояснила, що вона мала боротьбу з чоловіком і не хочу спати з ним в одному ліжку.

2,2 км Незламна жінка називається прийомом і сказав:У ванній кімнаті є бульбашки. Чому виникають бульбашки в туалеті? Співробітник готелю розповів про те, що він, ймовірно, був трубним пранням. "Чому я збираю його вниз, - сказала вона, ігноруючи запити, які туалет не був необхідний.

Через п'ять хвилин вона принесла склянку спокійної, чистої води. «Увімкніть, там були бульбашки в хвилину тому!» Вона сказала. Про це заявив співробітник готелю, що він не мав вибору, але піти на голову на стіну.

3. У Привиди попередніх гостей Гість зійшов до складу готелю 4 ранку, щоб сказати слова з'явилися на стіні його кімнати: «Я переглядаю тебе». Представниця готелю зійшов з ним, і побачив там цей напис, написаний ручкою, яка світиться в темряві. Попередній гість, очевидно, мав досить похмурий почуття гумору. Гість допускається для зміни кімнат.

4. У Подвійні стандарти від заможних гостей Відразу кілька співробітників готелю описують гостей, які Ведуться тисячі доларів на вечерю під час викрадення з готелю. Маленькі речі, такі як соляні шейкери та перці, плити та столові прилади, декоративні елементи з вашої кімнати.

5. Умань Займав участь у роботі одного готелю. «Ми тут, щоб приховати нашу дитину в ім'я Ісуса Христа». У парі продовжили ніч і виїхали без іншого коментаря.

Коли миючий засіб вводив в приміщення, це було велике м'ясо і запах з рожевої олії. Зіпсована стіна - дивиться уважно, очищувач помітив, що Масло наноситься на стіну у вигляді хрестай Для додаткового прибирання готель мав викликати релігійну пара і попросити їх платити.

6. Жнівень Попри те, що вони змушені платити за автостоянку, незважаючи на наявність дозволу. «Ми кладемо дозвіл на вікно, як ви попросили!» – непристойні гості. Вимкніть, щоб вони вийшли з паперу вниз. Вікно в номері, не вікно в машині.як призначено. Вони мали сплатити штраф.

7. Про нас У готелі припинилися приємні літні пари, спокійно копалися і прогулялися в місті, потім повернулися в приміщення. На наступний ранок вони знайшли знак на своїх дверях: "Не входити, викликати поліцію." Вимкніть обидва померли. Одне з закоханих мало невиліковне захворювання, і вони вирішили «Діти в один день, щоб запобігти хворобі від виграшу». Не проживали гості, які помітили інцидент.

8. У Телевізори найбільш вразливі до крадіжки в готелях. Мистеріозно зникають навіть плазмові зразки стін з широким екраном. Один співробітник сказав, що в готелі за дзеркала знайдено великий отвір, що веде в кімнату, наповнений вкраденими товарамий Яка майстерність!

www.moya-planeta.ru/news/view/sotrudniki_otelej_nazvali_samye_strannye_postupki_gostej_16796/