11 Цікаві факти про Папуани з людини, які живуть серед чоловіків на рік

Папуани можуть прогулятися вулицями голий, спати на землі вогонь і варити без солі, перець і спеції. Сайт публікує захоплюючий список фактів про Папуани, які скомпільовані особою, знайомим з ними.

1,1 км Вони готові помсти на останню краплі крові. Або остання курка, зуб для зуба, очей для очей. Вони практикують помста крові. Якщо Ваш родич болить, змащений, або загинув, слід відповідати у відступнику. Зброя руки брата? Ви розірєте той, хто зробив його.

Добре, що можна купити кровососи курчат і свиней. Я пішов з Папуани до стрілки. Ми отримали в пікапахері, приймали цілу курку з куркою і пішли на появу. Немає кровоплину.

2,2 км Вони «сидять» на горіхах, як наркомани Плоди бтельної пальми є найбільш шкідливою звичкою Папуань! М'якоть плодів перемішують шляхом змішування з двома іншими інгредієнтами. Це викликає рясне слинування, а рот, зуби і губи розпускаються в яскраво-червоному кольорі. Таким чином, Папуани несуть на землю, а «блуки» виявляються всюди. На заході Папуа, ці фрукти називають піанкою, а на східну половину острова - бтельнут. Плоди нагрівають, але дуже псує зуби.

3. У Каннібалізм, який використовується для того, щоб бути інструментом правосуддя, не таким чином, щоб задовольнити один голод. Папуани були покарані для відьми. Якщо людина виявляла винність використання чорної магії та шкоди інших, він загинув і розширився його тіло серед членів клану. Сьогодні канібалізм більше не практикується, але вбивці на зарядах чорної магії не зупинилися.

4. У Якщо у нас є Ленін "спів" в маузолі, муси їх лідерів Папуанси з племени Данила тримають прямо у своїх хатих. Покрокова, копчена, з жахливими гранатами. Вік муміє 200-300 років.

5. Умань Коли я вперше побачила жінку сім-ти вісім місяців вагітним подрібнювачем деревини з осьом, і чоловік відпочиває в тіні, я був шокований. Пізніше я зрозумів, що це норма в Папуансі. Тому жінки в своїх селах жорстокі і фізично тверді.

45097 р.

6. Жнівень Вони оплачують майбутній дружині свиней Ця настройка збереглася по всій Гвінеї. Сім'я нареченої отримує свині до весілля. Це обов'язковий збір. У той же час, у жінок догляд за поросятами, як діти і навіть годувати їх грудями. Микола Миколайович Міклоухо-Макле написав про це в своїх нотах.

7. Про нас У разі смерті близького родича, жінки племени притоки відрізають їх фаланксними пальцями. Кам'яний осей. Сьогодні цей користувальницький користувальницький вже був покинений, але ви все ще можете знайти без пальців бабуся в долині Balinese.

8. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Плем'я каубой має реальний дорогоцінний камінь. Тому ковай жінки не потрібні золоті, перли, пальто, або гроші. Вони мають дуже різні значення.

9. Навігація Багато племен Папуань практикують це на замовлення. Тому є чоловічі хати та жіночі хати. Жінки не допускаються до чоловічого будинку.

10. Я можу жити на деревах, я живий, я дивлюся далеко. Корови будують свої будинки в коронках з високорослих дерев. Часом це 30 метрів над землею! Тому для дітей і малюків тут потрібні очі і очі, тому що в такому будинку немає парканів.

11. Це халлошифр, з яким гірські породи покривають свою величну гідність. Котека використовується замість трусів, листя банана або лойнтяни. Виготовляється з місцевого гарбуза.

English, Українська, Français...