625
Пристрій для зйомки феєрверків, фурнітури в рукаві, вирушив на продаж
Багато любителів фантазії, таких як магії з фантастичних світів, і один з найбільш вражаючих можливостей магії, звичайно, є можливість кинути «вогнепальні кулі», гасники. Це буде чудово дізнатися, як це зробити в реальному світі. Зрозуміло, ця можливість існує.
Майже точно рік тому стартап Ellusionist запустив пристрій Pyro, що дозволило ви стріляти феєрверки на триметри. Pyro має дистанційне керування, що дозволяє контролювати постріли від 10 метрів. Пиро можна заряджати одночасно з чотирма зарядами, кожен з яких випускає один вогонь. Пристрій, призначений для професійних ілюзій, продає за $174.
Тепер стартує наступна версія цього пристрою – Pyro Mini. Розмір Pyro Mini трохи менший, ніж банківська картка (і приблизно 1,5 - 2 см товщина). Новий пристрій також має вбудовану зарядку акумулятора та USB. Його вартість також, непарно достатньо, знизився і становить $147.
Одна зарядка пристрою досить для 600 раундів, і поліпшених зарядів дозволяє запустити вогнегасник більше 12 метрів. Піро міні кріпиться до зап'ястя за допомогою ремінця, з якого його можна видалити так, щоб вона не повинна бути неприпустимою кожного разу. Пристрій працює з дистанційного керування.
Пристрій заряджається так званою "папірною" - формою нітроцелюлози, яка часто використовується ілюзіоністами для створення на стадії вогнегасання. Дуже швидко загорає і яскраво, залишаючи майже не зола. Завдяки цьому створюється вогнегасник, який летить під рукою, робить коротким способом в повітрі і зникає без сліду. Виготовляється в домашніх умовах з суміші шматків бавовняної тканини, сірчаної кислоти (від труби очищувача) і нітрату калію.
Я думаю, що я вирішив на свій новорічний подарунок.
Джерело: geektimes.ru/post/265940/
Гарвардські нейронауковці показали, що нейрони і нейронні мережі в мозку можуть змінити їх тип і функцію.
Троє дивовижних масок від ніг «рядок» навколо очей.